2777
2789
عنوان

روانشناسی و سوالات روان درمانی🌿

576 بازدید | 40 پست

بچه ها کسی روانشناس هست؟

و آیا بر اساس تجربه،می دونه

اختلال دون ژوانیسم حل شدنیه؟

ریشه ی این اختلال در افراد چیه؟

آیا میشه یک دون ژوان رو عاشق کرد؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
چقدر بیماری روحی داریم متاسفانه😞 من اولین باره میشنوم

متاسفانه

اگر علائمش رو که بذارم وحشتناکه

وقتی عاشق چنین مردی بشی😔

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اگر علائمش رو که بذارم وحشتناکه وقتی عاشق چنین مردی بشی😔

میشه بگی علائمشو؟

از کجا متوجه بیماریش شدی؟

من گاهی اوقات نامزدم یع رفتارایی میکنه میترسم بیماری چیزی داشته باشه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
متاسفانه اگر علائمش رو که بذارم وحشتناکه وقتی عاشق چنین مردی بشی😔

عزیزم آدم هرزه تا خودش نخواد درست نمیشه 

من ترم 6 روانشناسی هستم تو اکثر بیماری های روحی طرف باید خودش بخواد 

تو این ی مورد طرف بخاطر لذتش چرا کنار بکشه؟؟؟؟ 

و اینکه شما سعی کن باور نکنی ایشون دنبال رابطه جنسی میگ دوژوانیسمم😘

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه
واقعا؟ ینی تنوع طلب؟

بله آقایونی ک مدام دنبال تجربه رابطه جنسی جدید با ی فرد جدیدن و قانع ب یک نفر نمیتونن باشن

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه
میشه بگی علائمشو؟ از کجا متوجه بیماریش شدی؟ من گاهی اوقات نامزدم یع رفتارایی میکنه میترسم بیماری چ ...

مرد هرزه تنوع طلب ک مدام دنبال رابطه جنسی با ی فرد جدیده و براش تلاش میکنه به‌ش ک میرسه زود دلشو میزنه و بعدی! 

میشه بگی علائمشو؟ از کجا متوجه بیماریش شدی؟ من گاهی اوقات نامزدم یع رفتارایی میکنه میترسم بیماری چ ...

• اصطلاح دون ژوانیسم عموما برای مردان به کار برده می‌شود. مردانی که در آن واحد می‌توانند وارد روابط جنسی و عاطفی متعدد شوند و میل و اشتیاق شدیدی برای رابطه‌ی جنسی با زنان دارند.
  • آن‌ها از درگیری عاطفی اجتناب می‌کنند و اصولا توانایی برقراری رابطه‌ی عاطفی عمیق با زنان را ندارند. آن‌ها روابطشان را در سطح روابط فیزیکی و اشتیاق و علاقه به بدن زن نگه می‌دارند.
  • اصولا آن‌ها میل و اشتیاق شدیدی به فتح کردن دارند، به خصوص اگر زن یا زن‌های مورد نظرشان دور از دسترس، سرد، بی اشتیاق یا جنگجو به نظر برسند. برای آن‌ها هیچ اهمیتی ندارد که زن مورد نظر چقدر دور از دسترس باشد، آن‌ها بالاخره آن قله را فتح خواهند کرد.
  • داستان با به دست آوردن فرد مورد نظر تمام نمی‌شود، آن‌ها برای ماندن وارد رابطه نمی‌شوند. تنها می‌خواهند فاتح باشند و پس از فتح ترک می‌کنند.
  • اصولا آن‌ها برای پنهان کردن حس حقارت درونی و عمیقشان، خود را درگیر روابط می‌کنند.
  • آن‌ها مردانی با ظاهر جذاب، پر سرو زبان، به لحاظ جنسی فعال، دلربا و خوش پوش هستند.
  • آن‌ها تمایل شدیدی برای این دارند که از نظر جنسی فعال به نظر برسند و جنس مخالف آن‌ها را اینگونه پردازش کند در حالیکه ممکن است در واقعیت خودانگیختگی جنسی اش به مقدار شریک جنسی اش نباشد.
  • آن‌ها تمایل به دوست داشته شدن ندارند بلکه بیشتر نیازمند تحسین هستند.
  • دوست داشته شدن برای آن‌ها از جانب دیگران امری خطرناک می‌باشد و فکر می‌کنند اگر کسی آن‌ها را دوست بدارد، قصد بهره کشی از آن‌ها را دارد.
مرد هرزه تنوع طلب ک مدام دنبال رابطه جنسی با ی فرد جدیده و براش تلاش میکنه به‌ش ک میرسه زود دلشو میز ...

ریشه داره؟

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
عزیزم آدم هرزه تا خودش نخواد درست نمیشه  من ترم 6 روانشناسی هستم تو اکثر بیماری های روحی طرف ب ...

ترسناک اینه که خودش نگفته و من خودم چنین حسی رو دارم

یعنی شما میگی بعد تجربه ی جنسی از زندگی حذف میکنه آدمو؟

چجوری میشه عاشقش کرد؟ریشه در چی داره؟

ریشه داره؟

ريشش طرز زندگیه اون فرده فقط

ن ارثیه ن از شخصی ب شخص دیگ منتقل میشه ریشه تو کودکی ام میتونه داشته باشه ولی بعید میدونم!