2777
2789

دوستان مادرشوهرم یه کارت حقوق از همسر سابقش داره گویا نیازش نداره. اونو داده به برادرشوهرم. حالا برادرشوهرم داره توو خونه مفتی زندگی میکنه و همه خورد و خوارک‌ شونم با مادرشوهرمه. حتی جاری غیرمحترمم سال به سال غذام درست نمیکنه‌... عملا این پول رو ولخرجی و حیف و میل میکنن 

بعد ما توو شهر غریب همیشه خدا هشتمون گروعه نه مونه... حتی پول واسه خورد و خوراک کم میاریم. 

برادرشوهرم چون سیاست داره با آه و اشک و ناله اون کارت رو از مادرش میگیره... ولی شوهر من مغروره و نمیذاره کسی نداریمون رو بفهمه... 

به نظر شما با چه ترفندی اون کارت حقوق رو ازشون بگیرم؟! واقعا نیازش داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی اینکارو بکنی.

در واقع شما حقی از اون نداری کسی هم بخواد بگیره هنسرت هست اونم با رضایت کامل مادرش 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

تاشوهرت نخواد نمیشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا من راضیم  بچشو ک نگه میدارن  غذاشم میپزن

شما حتما خونه اجاره کردین یا دارین 

ولی اونا گفتن هیچی نداریم و رفتن اونجا 

مادرشوهرتم مجبوره کارت رو به اونا بده چون اونا الان محتاج خرج ان 

ولی شما رو میگن مستقلین 

مگر شما هم برین وسایلا هاتو بریین اونجا و همه با هم زندگی کنین تو یه خونه اون کارت هم نصف نصف منین که اصلا ارزش نداره 

شما حتما خونه اجاره کردین یا دارین  ولی اونا گفتن هیچی نداریم و رفتن اونجا  مادرشوهرتم م ...

اونا چهار سال زودتر از ما متاهل شدن‌. 

برادرشوهرم اوایل بیکار بوده کارت رو گرفته ولی بعد شاغل شدنش پس نداده ... ذره ای همسر منو حمایت نکردن