2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم رضایت مشتری😆

😆😆😆👍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
باحال بود گفتم بزارم😆

موهاتم نازه😍😍🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
😍😍😍😍😍😍

وای آلای شما یکی از معدود کاربرایی هستی که واقعا عاشقشم😍😍😍😍😍😘

داستان زندگیتو خوندم😞😞😞اون تاپیک که مال فقیرانه ترین وقت زندگیتون اونم عالی بود 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
وای آلای شما یکی از معدود کاربرایی هستی که واقعا عاشقشم😍😍😍😍😍😘 داستان زندگیتو خوندم😞😞😞اون ت ...

من لنگه ندارم ااااصلا از بس جذاب و خااااصم 

😁😁😁😁😁😁😁 بزار من فداتشم که منو با فقیرانه میشناسی ننه ....

⚘این گل رو از دور میدون شهرداری دزدیدم برات  بزار تو اب خراب نشه 😁

من لنگه ندارم ااااصلا از بس جذاب و خااااصم  😁😁😁😁😁😁😁 بزار من فداتشم که منو با فق ...

شما حرف اول رو به شوخی گفتی ولی واقعا راسته لنگه نداری 

من که ندیده عاشقت شدم انشالله همیشه شاد باشی

ای جون چه گلی هم برداشتی خخخخ 

😍😘😘😄😄😄

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
 من لنگه ندارم ااااصلا از بس جذاب و خااااصم  😁😁😁😁😁😁😁 بزار من فداتشم که منو با فق ...

هنوز داستانت هست تو تاپیکت؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

استاتر خدا بچه هاتو حفظ کنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم