2777
2789
عنوان

قبولی پرستاری

191 بازدید | 11 پست

سلام .من رشتم فنی بود .فوق دیپلم کامپوتر دارم.

حالا الان میخوام برم پرستاری بنظرتون چیکار کنم برای کنکورش.هیچی از ریاضی و زیست و فیزیکش هم بلد نیستم.امروز رفتم اندیشمندان ثبت نام کنم گف یکم باید بلد باشی.میشه راهنماییم کنید .دانشگاه آزاد هم میتونم برم از لحاظ مالی

من تجربیم زیستش آدمو از پا در میاره شیمی داغون ریاضی و فیزیکم سخت تو باید از قبل بلد باشی سه سال درس کم نیس

ببین عزیزم من یه بار قید قورمه سبزی رو زدم☝🏻،دوبارم قید ته دیگ ماکارونی✌🏻 ، تو که دیگه تو زندگیم از اینا بالاتر نیسی!!!😏😑😎.......آدمها بازی کردن رو دوست دارند😐این تو هستی که انتخاب میکنی 👈🏻هم بازیشون باشی😉 یا اسباب بازیشون😑.....یه بوکسرم که دلش دعوا میخاد تا عقده هاشو خالی کنه... پس با من کل کل نکن😑😏😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه آزاد هم نمیتونم؟

عزیزم آزادم باید یه امتحان بدی کشکی که نیس باید از زیست یه چی حالیت باشه 

مثلا تو میدونی اسپرماتوسیت چیه 

یا میدونی اووگونی چیه 

یا کار غده هیپوفیز پیشین چیه 

اینا که پرسیدم سوالهای آسون زیسته

ببین عزیزم من یه بار قید قورمه سبزی رو زدم☝🏻،دوبارم قید ته دیگ ماکارونی✌🏻 ، تو که دیگه تو زندگیم از اینا بالاتر نیسی!!!😏😑😎.......آدمها بازی کردن رو دوست دارند😐این تو هستی که انتخاب میکنی 👈🏻هم بازیشون باشی😉 یا اسباب بازیشون😑.....یه بوکسرم که دلش دعوا میخاد تا عقده هاشو خالی کنه... پس با من کل کل نکن😑😏😏
فقط زیست مهمه؟ بجز زیست چی رو بخونم

شیمی هم خیلییییی مهمه ضریبش ۳ هست 

فیزیک و ریاضی هم مهمن ضریبشون ۲ هست

زیستم ضریبش ۴ هست

مرسی عزیزم‌

قربانت