2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، روزی که پانکچر شدم بیهوش کردن

یکم توضیح مییدی ، چجوری بود ، درد داشت  ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه بیهوش شدم اصلا متوجه عمل نشدم، بعدشم که به هوش اومدم خداروشکر درد و تهوع نداشتم، فقط یه ذره لک دا ...

خداروشکر ، ایشالا نینی دار میشی و بغلش مبکنی💕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیز اول باید برم دکتر زنان بگم دوقلو میخوام بایرن مرکزناباروری ببخشید انقد سوال میپرسم شرمنده

نه خواهش میکنم هر سوالی داری بپرس عزیزم ، مرکز ناباروری، یا زنان فرقی نداره، من ناباروری رویش کرج می رم، دارو میدن برا تحریک تخمک گذاری و بعد ادامه مراحل

نه خواهش میکنم هر سوالی داری بپرس عزیزم ، مرکز ناباروری، یا زنان فرقی نداره، من ناباروری رویش کرج می ...

جدی همون که عظیمیس؟ خوبه ؟منم کرجم ولی داریم مرکز مام مبریم