2777
2789

میریزه بابا حتی موهاشم اززیر دوباره درمیاد

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بعضیا میریزه

برا بعضیا که مو ندارن درمیاد

برا بعضیا ثابته

مثلا من نوزادیم مو نداشتم 

خواهرم مو داشت 

مال اون ریخت من اما کرک دارم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

یه روشی هست میگن خمیر میمالن پوست بچه موهارو میکنه و عیچ وقت درنمیارن فقط نمیدونم دقیق یه کاش اینجا یکی بلد بود خوب توضیحش میداد

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
برا بعضیا میریزه برا بعضیا که مو ندارن درمیاد برا بعضیا ثابته مثلا من نوزادیم مو نداشتم  خو ...

تاکی میریزه تا کی دگ ثابت میمونه وتغییر نمیکنه؟ 

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤
یه روشی هست میگن خمیر میمالن پوست بچه موهارو میکنه و عیچ وقت درنمیارن فقط نمیدونم دقیق یه کاش اینجا ...

اره مادرم اینکارکردتاثیرنداشت خمیر معمولی آرد و آب قاطی میکنن میمالن ب پوست 

اره مادرم اینکارکردتاثیرنداشت خمیر معمولی آرد و آب قاطی میکنن میمالن ب پوست 

آخه اینجا یه مدت بحثش بود یه خانمه میگفت من بچه بودم برام اینکارو کردن و الان یه دونه هم مو ندارم  

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
آخه اینجا یه مدت بحثش بود یه خانمه میگفت من بچه بودم برام اینکارو کردن و الان یه دونه هم مو ندارم &n ...

ن بابا تاثیرنداره مامانم برا منم انجام داده ولی تایادمه همچنان مو داشتم