هرچقدر پشتش ماساژ میدم و منتظر میمونم اروغ نمیزنه و دلدرده چیکارکنم؟
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
عزیزم بچه ی من تا یه ماهگی نمیتونست آروغ بزنه، جیغ میزد قرمز میشد پاهاشو تو شکمش جمع میکرد ولی آروغ نمیتونست بزنه، فقط زمان این مشکلو حل میکنه، من بهش اهورا نی نی و کولیکز هم میدادم.
دیشب تاصبح همین کار کردم اما بازم اروغ نزد و همش گریه کرد
آخرمبردم دکتر و گفت رفلاکس داره و بعد هر وعده شیردهی یه ربع بذارش سر شونش و پشتش ماساژ بده.نصف شبا خیلی سخت بود هر دو ساعت که شیر میدادم باز یه ربع هم باید میشستم و ماساژ میدادم ولی نمیزد کهنمیزد
ما بین دوتا کتف رو ارام بزن ایستاده راه برو ارام ارام تکون تکون ب ه بالا پایبن تابزنه.مهم اروغ بزنه.بعد غذاهای نفاخ عرق نعنا بخور کم زیادش شیرو کم میکنه.یه مدت سرخ کردنی بادمجان سس فست فود طالبی هندونه حبوبات شکلات میوهای سرد نخور گناه دار کوچولو رو ادیت میکنه.هرزگاهی نبات داغ بخور.بزرگتر شد میتونی به انم بدی