2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره از کمرت باشه شایدم چون زیاد سرپا وایمیستی به پات فشار میاد از پدهای پا استفاده کن جلوی ...

اره خاهر شایدم. اخه کمرمم ضعیفه

پد پایی ک میگی نشنیدم ولی حتما امتحانش میکنم شاید خوب کنه واقعا

مرسی ازت🙏🙏

برای پدرم مشکل درد کف پا داشت  خیلی هم اذیت می شد حتی تو راه رفتن تا این که رفت پیش آقای دکتر قر بانزاده خیلی بهتر شده
شما هم اگر تهرانی حتما برو پیش آقای دکتر یکی از بهترین دکترای ارتوپد تو تهرانه شمارشم 02144236721/02177173515

اره خاهر شایدم. اخه کمرمم ضعیفه پد پایی ک میگی نشنیدم ولی حتما امتحانش میکنم شاید خوب کنه واقعا مر ...

اره واسه پدرم از خار پاشنه بود ولی از موقعی رفته پیش آقای دکتر قر بانزاده خیلی بهتر شده شما هم اگر تهرانی حتما برو هم تو پیروزی مطب داره
هم تو مرزداران

ولی همین پد پا درمونم کرد الحمدلله

سلام عزیزم پدپاازداروخانه گرفتی؟چه قیمت منم کف هردوپام دردمیکنه

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
سلام عزیزم پدپاازداروخانه گرفتی؟چه قیمت منم کف هردوپام دردمیکنه

بله.سپردم کسی گرفت.

قیمتاش معمولا بالاس.

ولی ی چیزی بگم؟ شما دمپایی روفرشی نیکتا یا از این جنس خوبا و راحتیا بگیر بلافاصله بعد حمام پات کن تا یکی دو ساعت ک داری کاراتو میکنی دیگه درد نمیگیره

البته ک داخل حمامم همیشه پات دمپایی باشه

بله.سپردم کسی گرفت. قیمتاش معمولا بالاس. ولی ی چیزی بگم؟ شما دمپایی روفرشی نیکتا یا از این جنس خوب ...

تشکرعزیزم من تزریق انجام دادم خداروشکر فعلا دردش خوب شد

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔