2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خودتون میبافین؟

منم بافتنی میکنم امااصلا نمیدونم بایدجقدربگیرم که راضی باشن آخه کامواهم خیلییی گرونه

الان  یه ژاکت آستین دارو شلوار ویه کلاه که همشون تمام پیچ هم هست مدلشون سفارش گرفتن 70تومن به نظرتون خوب گرفتم؟؟واسه بچه 2ساله

آخه صدوخورده ای هم میشه هزینع کامواش بیشترازاین سفارش نمیدن😕

چقدرم نازه این لباسی که گذاشتین به نظرمن 180مناسبه گرون نیست بااجازت اسکیرین گرفتم ازش

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
شما خودتون میبافین؟ منم بافتنی میکنم امااصلا نمیدونم بایدجقدربگیرم که راضی باشن آخه کامواهم خیلییی ...

کم میگیری من میبافم فقط برا خودمون دوستام میخاستن میبافتم فقط 

خدایی گردن و دست ادم کج میشه کاموا گرونه 

بعدشم یه شال کلاه ماشینی الان هشتاد 😑

منکه دور برهام زورشون داره پول خرج کنن فک میکنن چون منم یا کار دسته صلواتیه 😑😑😑😑

پیج های دیگه برو سویشرت تک رو سیصد میگن من خودم دیروز پرسیدم 

فقط برا پسرم میبافم حالشو ببره 😘😍☺

نمونه دادن خودشون  کار خودم رو گوشی م همینو دارم😟

پاپوشارووو😍😍میشه بپرسم مارک کامواتون چیه وکلافی چندمیگیرین

البته اگه مشکلی نیست بگین

شما خودتون میبافین؟ منم بافتنی میکنم امااصلا نمیدونم بایدجقدربگیرم که راضی باشن آخه کامواهم خیلییی ...

شال و کلاه چهل 

شلوار سی 

بلوز شصت کمترین قیمت ها 

😀😀😀😀😀بیا برا ماهم بباف چقد ارزون کار میکنی تو 

کم میگیری من میبافم فقط برا خودمون دوستام میخاستن میبافتم فقط  خدایی گردن و دست ادم کج میشه کا ...

منم براخودم وخانوادم میبافم گاااهی فامیل میخوان براشون میبافم که اونم بیشتراز این پول نمیدن😐جالبه به قول شمایه سویشرت وبیرون 200تومن راحت پول میدن متاسفانه ارزش کاردست رونمیدونن

پاپوشارووو😍😍میشه بپرسم مارک کامواتون چیه وکلافی چندمیگیرین البته اگه مشکلی نیست بگین

من برا پسرم آلیزه میگیرم بیست و پنج کرک نمیده شیکم میشه تو بافت  

مردم اوزای میخان ده تومن 😁 

منم براخودم وخانوادم میبافم گاااهی فامیل میخوان براشون میبافم که اونم بیشتراز این پول نمیدن😐جالبه ب ...

من دارم به مرحله توبه میرسم با این مردم 😑😑😑😑😑نمیدونم چرا دونفر لارج و باحال دوربرمون نیست 😁 

شال و کلاه چهل  شلوار سی  بلوز شصت کمترین قیمت ها  😀😀😀😀😀بیا برا ماهم بباف چقد ...

پس مفت میگرفتم تاحالا😑😑😑آخه باپول کاموا واینا سرجمع 200اینامیشه کسی بیشتر ازاین دستمزد نمیده