2777
2789

نزدیکه اذانه  واسه یه زنه باردار که کرونا گرفته و دیشب بچه اشو بدنیا اوردن الانم خودش زیر دستگاهه و میگن به مادر امیدی نیست خیلی خیلی دعا کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شماها دلای پاکی دارید😔😔😔😔😔😔

خدا کمکش کنه انشالا 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا علی😥😥خدایا خودت شفا بده. چقدر سخته. الان در چه حاله. اون لوله اکسیژن و بهش وصل کردن یعنی😥😰😰

اره 

دو روزه کلا تشخیص دادن 

دیشب ولی حالش بد میشه بچه رو بدنیا میارن 

از صبحم میگن فقط دعا کنید 

اره  دو روزه کلا تشخیص دادن  دیشب ولی حالش بد میشه بچه رو بدنیا میارن  از صبحم میگ ...

حتما اکسیژن خونش پایینه که اینجور گفتن.😥براش ختم صلوات‌بردارید. نذر و نیاز کنید. الهی خدا شفا بده. من خواهرشوهرم در حد بدی حالش بود بهش اکسیژن وصل کردن. یک نمازی و اینجا گفتن خوندم.‌کلی نذر کردیم و دعا. خدا  دوباره خواهرشوهرم و بهمون برگردوند😭😭 و حالش خوب شد. الهی بیمار شما هم حالش خوب بشه.‌نذر حضرت علی اصغر کنید قسمشون بدید که مادر بچه رو شفا بده

حتما اکسیژن خونش پایینه که اینجور گفتن.😥براش ختم صلوات‌بردارید. نذر و نیاز کنید. الهی خدا شفا بده. ...

خیلی ممنون 

نذر کردیم ،دعا کردیم .....ببینیم خدا چی میخواد 😔

خود زایمان کلی درد و .....داره این کرونام بهش اضافه شده 

دختر مظلومیه 

خدا بهش رحم کنه بخاطر بچه اش 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ایشاالله خدا رحم کنه و سلامتیش بهش برگرده 

همسایه ماهم ماه پیش دامادشو بخاطر کرونا از دست داد 

باز حالا دختر دیگش که8 ماهه باردار بوده تو ای سی یو هست  بچه که مرده برداشتنش مادر هم حال خوب نیست 

نی نی این خانم در چه وضعی هست ؟

محتاجم به دعا
ایشاالله خدا رحم کنه و سلامتیش بهش برگرده  همسایه ماهم ماه پیش دامادشو بخاطر کرونا از دست داد& ...

نه بچه سالمه 

گفتن مشکلی نداره 

۸ ماهه ام بوده 

ولی گفتن مادر با دستگاه نفس میکشه امیدی نیست بهش 😭😔