2777
2789

دكتر مریم تیموری متخصص زنان و زایمان ونازایی هست از خارج مدرك داره عزیزم دكتر خیلی خوبیه و فوق العاده خوش اخلاقه،ادرسش بلوار بعثته میخای برات دقیق بنویسم؟

مادر یک فرشته هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملیحه امیریان عارف ۱

فوق تخصص نازایی

من ی سال اقدام بودم و علاف. اولین نسخه پیشش باردار شدم ب لطف خدا

باید تلفنی نوبت بگیری بری 05138474320

حتی بعد که بری زیر نظرش توواتساپ سوالاتو جواب میده

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
ملیحه امیریان عارف ۱ فوق تخصص نازایی من ی سال اقدام بودم و علاف. اولین نسخه پیشش باردار شدم ب لطف ...

عهههه چ خوب.خداروشکر ک باردار شدی عزیزم واسه همه چشم انتظارا دعا کن.خدا نی نیتو واست حفظ کنه.فقط با دارو باردار شدی؟؟؟

عهههه چ خوب.خداروشکر ک باردار شدی عزیزم واسه همه چشم انتظارا دعا کن.خدا نی نیتو واست حفظ کنه.فقط با ...

ممنون. اول لطف خدا بود

دعا میکنم زودتر ب مراد دلت برسی انشالله

اره دارو. کلومیفن و لتروزول باهم. و حدود پونصد واحد گونال اف در زمان های معین. و ی دونه hcg

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉