2777
2789

خودشم ازین موضوع اذیت بشه؟؟

من ظرف شستن مادرشوهر و خواهرشوهرم و اصلا قبول ندارم

اصلا تمیز اب نمیکشن

فقط میگیرن زیر اب تا کفاش بره.همینننن

برای همین هر سری میان خونمون بعدش من عذاب میکشم

یا باید دوباره همه ی ظرفارو از اول بشورم

یا وقتاییم ک نمیذارم دست بزنن،بعدش ک میرن دگ با کمر درد میرم سراغ ظرفا🤦‍♀️🤦‍♀️

مشکل از منه ایا؟؟

رابطت باهاشون چطوره ؟

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره آخه

ربط داره... 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
شاید میخواد بگہ بھشون بگو تمیز بشور😂

اصولا یه وقتایی آدما وقتی از کسی خوششون نیاد یا رابطه صمیمانه نداشته باشن یا از دستشون عصبانی باشن ولی نتونن ابراز کنن، ممکنه از کار اون طرف ایراد بگیرن. مثلاً اگر مادرش یا یه فرد عزیز همین کار رو میکرد باز اذیت میشد؟ یا میگفت اشکال نداره، فلانی رو قبول دارم

رابطم خوبه باهاشون اما هیچ کدوم از کارای نظافتیشون و قبول ندارم برای همین وقتی میان نمیذارم اصلا ب ...

ببین این مثال رو برا این زدم، چون مشابهشم دیدم. مثلاً مادری دلش نمی‌خواست بچش دست مادر شوهرش باشه و اون ازش مراقبت کنه و میرفت اون سر شهر پیش مادرش. میگفت مادرشوهرم بلد نیست بچه داری، با اینکه مادرشوهره چهار تا بچه و دوتا نوه بزرگ کرده بود و این خانم کلا از مادرشوهرش خوشش نمیومد