2777
2789
عنوان

وباز هم بحث تلخ خیانت

455 بازدید | 37 پست

سلام دوستان،خانومایی که تجربه دارن ،میخاستم ازشون بپرسم آیا مردی که چندین بار خیانت کرده و از اعتمادت سواستفاده کرده،دروغ گفته پنهونکاری کرده و هزارتا کاردیگه که اعتماد زندگیه زناشویی رو ازبین برده،آیا این مرد بخاد برگرده و مشاور بیاد...برگشتش برای همیشه س یا باز بعد چندماه یا چند سال فیلش یاد هندستون میکنه؟

میخام بدونم ارزششو داره از طلاق صرف نظر کنم یا اینکه برگشتش کوتاه مدته,و بااینکه اعتماد دیگه ازبین رفته چطوری میشه یه عمر با حس بی اعتمادی زندگی کرد؟!اصن اسمش میشه زندگانی یا زنده مانی...؟!

ممنون میشم استفاده کنم از تجربیاتتون.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

برید مشاوره بعد،مشاوره ام اگه،باز تکرار کرد جدا شو فعلا فکر جدایی نکن تا خودش قبول کرده بیاد مشاوره غصه نخور

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال خیانت و کثافت کاریش خیلی بالاست

بازم با روانشناس مشورت کن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
برید مشاوره بعد،مشاوره ام اگه،باز تکرار کرد جدا شو فعلا فکر جدایی نکن تا خودش قبول کرده بیاد مشاوره ...

یه بار قبول کردواومد تا جلسه بعدیه مشاوره یه دعوای اساسی کردیم دیگه نیومد و هیچ تلاشی نکرد،الانم فقط میگه طلاق

ادما باهم فرق دارن.من میشناسم کسایی رو برگشتن و خوب شدن.یکی با پیام.یکی با دستگیری توسط پلیس!

بنظرم اگه اعتماد نیس خانوم محکم کاری کنه و یه سری حقوق رو از مرد بگیره که اگه خدای نکرده دوباره کاری کرد خانوم نترسه از عدم امنیت لااقل مالی

من همین یه دونه ام!
شما هم تجربه داشتین عزیز؟

نه

من مجردم

ولی خب کم ندیدم مردهایی که به ظاهر دیگه سرعقل میاومدن ولی باز یهمدت خوبن و پاش بیفته باز خیانت میکنند

به نظرم بعضی مردها ذاتا تنوع طلبن و نباید ازدواج کنن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
یه بار قبول کردواومد تا جلسه بعدیه مشاوره یه دعوای اساسی کردیم دیگه نیومد و هیچ تلاشی نکرد،الانم فقط ...

اگه میگه طلاق به خاستش برونسش بعد،یه مدت خودش داغون میشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
سلام اصلا فکرجدایی نکن  الان که میخاد بره مشاور آخرین فرصت بهش بده واز مشاور هم کمک بخواه فقط ب ...

الان دیگه نمیخاد بره مشاوره...به شدت دروغ گو و پنهونکارشده،و خیلی راحت زیر حرفش میزنه ...

اگه میگه طلاق به خاستش برونسش بعد،یه مدت خودش داغون میشه

با تمام اسمای دخترا خاطره داره،هیچ اسم دختری نیس که بشنومو تو گوشیش ندیده باشم،چقد دوسش داشتم...آزرده م ...خیلی ناراحتم..