2777
2789
عنوان

یه رمان یا کتاب خوب برای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راز فال ورق  سه شنبه ها با موری قهوه سرد آقای نویسنده  سه گانه امیلی  اما کتابها ...

لطفا خلاصه هر کتاب بگین من تازه افتادم تو دور کتاب خوندن، نیمه نادیده که خلاصه شو گفتم ، من ۱۵ سالمه و نمیخواهم بمیرم داستان زندگی واقعی دختری ۱۵ ساله در جریان جنگ جهانی دومه ، یه کتاب دیگه هم خوندم یادم نیست اما درباره پوچ گرایی بود برام خیلی جالب بود اما نمیشه به هر کسی معرفیش کرد 

هری پاتر بخونه زود از دنیای نوجونی نیاد بیرون 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

سه جلدی  پارسیان و من و پیشنهاد میکنم عالیه

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

کتابای هوشنگ مرادی کرمانی 

شما که غریبه نیستید...و بقیه کتاباش عالین برای این سن

کتاب زنان کوچک رو پیشنهاد میکنم بخونه

دو جلد اول ان شرلی خیلییییی قشنگه 

تا میتونید تشویقش کنید به کتاب خودن که تفاوتش رو وقتی بیست ساله میشه می بینید

لطفا خلاصه هر کتاب بگین من تازه افتادم تو دور کتاب خوندن، نیمه نادیده که خلاصه شو گفتم ، من ۱۵ سالمه ...

راز فال ورق فلسفه اس که تو رمان گنجونده شده. راجع به پدر و پسریه که دنبال مادرشون که ترکشون کرده میرن و تقریبا دنیارو زیرپا میزارن و یه حوادثی پیش مید براشون...

سه شنبه ها با موری در مورد ارزش زندگی خیلی تعریفای قشنگی داره. همه رو از زبون یه استاد پیر دلنشین میشنوی !

قهوه سرد آقای نویسنده واقعا میخکوبت میکنه. هم عشق داره هم شور داره . راجع به زندگی یه آقای نویسنده اس که درگیر ماجراهایی میشه که مسیر زندگیشو عوض میکنه . جالبه بگم که  جذاب ترین بخش های داستان تو یه تیمارستان میگذره!

سه گانه امیلی سه تا کتابه: امیلی در نیومون ، امیلی در جست و جو ، امیلی و صعود .. زندگی امیلی برد استار رو روایت میکنه که سرشار از انگیزه است . امیلی که از کودکیش یتیم میشه برای ادامه زندگیش پیش خاله هاش فرستاده میشه و...

اما از کتابهای عاشقانه کلاسیکه . یه دختر مغرور از سطح اجتماعی بالا که توی جوانی دارهبه تجربه هایی دست پیدا میکنه که دنیاشو تغییر میده..

راجع به چارلز دیکنزم که اصلا حرفی نمیمونه ! واقعا بی نظیرن.

راستی خیلی خوشحالم که شروع کردی کتاب خوندن رو ! موقق باشی😌👌

و .. اگرم پیشنهاد کتاب خواستی یا دلت خواست باکسی راجع به کتابی بحث کنی خوشحال میشم .😅😊

راز فال ورق فلسفه اس که تو رمان گنجونده شده. راجع به پدر و پسریه که دنبال مادرشون که ترکشون کرده میر ...

مرسی عزیزم این همه وقت گذاشتی ، حتما این کتابا رو شروع میکنم به خوندن .خودمم خیلی خوشحالم شروع به خوندن کردم😍