الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از این عکسها رو همینجا بذارید ببینیم چیه که تایید نمیشه
الا دختر تو مادر داری یا نه ♪♩ نشونی از برادر داری یا نه ♪♩ همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩ نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩ شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم
نه خب خودم هم گرفتار همین مشکل بودم .. هر عکسی میذاشتم تایید نمی شد شاید چون عکس مرد بود تایید نمیکردن .. میخوام ببینم برای شما چرا تایید نمیشه
الا دختر تو مادر داری یا نه ♪♩ نشونی از برادر داری یا نه ♪♩ همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩ نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩ شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم
خواهش می کنم .. مطمئن هستین اشتباه نکردین؟ چون تا عکس تایید بشه ممکنه طول بکشه و تا زمانی که تایید نشده زیر عکس نوشته میشه " تایید نشده" .. یعنی هنوز دیده نشده توسط نی نی یار