2777
2789
عنوان

كيا كرونا گرفتن خوب شدن يه لحظه مياين به كمكتون نياز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست
۲ هفته بستری بود.الان دیگه نمیگه چی کار کرده.ولش کنی میگهاصلا کرونا نگرفتم

اهان خداروشكر

مامان من اصلا سرفه نداره دكترش گفت نياز به بيمارستان نيست خونه استراحت كنه داروهاشو مصرف كنه خوب ميشه

تب و بي حالي كه دوسه هفته اي هست اما نفهميديم چون جواب ازمايشش منفي بود جمعه كه عكس انداختيم فهميدي ...

روبه بهبود هست تقریبا یک هفته دیگه از ریه اسکن بگیرید،چه داروهایی مصرف کردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خداروشكر مامان من اصلا سرفه نداره دكترش گفت نياز به بيمارستان نيست خونه استراحت كنه داروهاشو م ...

نه بابا.این اکسیژن خونش رو ۵۰ اومد.الان خوبه خوبه.نگران نباش

داره خوب میشه عزیزم دمنوش اویشن من خوردم عالی بود ولی اگه فشار دارن کم بده بهشون برن و بیان مایعات ...

دقيقا همه اينارو داديم خداروشكر دوسه روزه بلند شد سرپا

فقط ميترسم ظاهراخوب شه اما ريه بيشتر درگير شه

تاپيك قبل خوندم زنداداشش كرونا داشت ترسيدممم يهو

ميترس خداي نكرده تو محيط اونجا باز بگيره چون تمام كسايي كه ميان براي عكس نود درصدشون دارن

ماسک و دستکش بزاره ببرینش

بدون عکسم ک خیال ادم راحت نمیشه

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
دقيقا همه اينارو داديم خداروشكر دوسه روزه بلند شد سرپا فقط ميترسم ظاهراخوب شه اما ريه بيشتر درگير ش ...

عزیزم من سر و مر و‌گنده نشستم دارم برات مینویسم

اصلا نخون اونار واسه چی میخونی انرژی منفیارو؟ببین بابای منم گرفتن خوب شدن خداروشکر

مادربزرگم گرفتن مثل مامان شما ریه اشون یه قسمت کوچولوش درگیر شده بود خداروشکر‌الان خوب شدن

همچنین خاله و شوهر خاله و‌پسرخاله هام

هممون خوب شدیم با خود درمانی

فقط دکتر عفونی برین سیتی اسکنو‌نشون بدین که بگه چه قرصایی بخورن مامانتون

و اینکه ۱۴ روز از علائمشون که گذشت و‌حالشون خوب شد برن تست بدن دوباره و انشالله منفی میشه😍😍😍

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)