2777
2789
عنوان

دعامجرب برای پیداشدن طلا

144 بازدید | 10 پست

گوشواره ام شکست دوجفتشو گذاشتم لای دستمال کاغذی بعدم لای یک قرآن که دراش بازیپ بسته میشد انروزاومدم دیدم زیپ قران باز ونیست احتمالا بچه ها برداشتن تمام خونه روگشتم کسی دعایی یا نذری میدونه که پیداکنم.ممنون

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

ای وای منم‌یه بار اشتباهااا انداختم تو سطل زباله کلااا‌گم‌شد 😓😓😓😓😓 هنوزم ک‌فکر‌میکنم‌اعصابم داغون‌میشه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشواره دخترمنم یدونش افتاده نتونستم دیگه بخرم براش استیل خریدم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

ده بار سوره توحید رو نصفه بخون و بعد از پیدا کردن کامل بخون 

( مربوط به طلا نیست ولی مجربه) 

امیدوارم هر چه زودتر پیدا بشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دزدیدن ازت

بچه هام بازکردن معلوم نیست کجاانداختن

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
ده بار سوره توحید رو نصفه بخون و بعد از پیدا کردن کامل بخون  ( مربوط به طلا نیست ولی مجربه)&nb ...

ممنون عزیزم

شاید باورتون نشه ولی خواص سوره یاسین اونقدر زیاده که بهش قلب قرآن میگن👌

پیغمبر(ص) به امیرالمومنین(ع) این طور گفتن که " ای علی! «یس» را بخوان که  حدّاقل ده اثر دارد! هر کس آنرا بخواند:

1)محال است اگر گرسنه باشد سیر نشود

2)محال است اگر تشنه باشد، سیراب نشود

3)محال است اگر فقیرو عریان باشد، پوشانیده نشود

4)محال است اگر عزب باشد، ازدواج نکند

5)محال است اگر ترسیده باشد، امنیت نیابد

6)محال است اگر مریض باشد، شفا نگیرد

7)محال است  اگر زندانی باشد، نجات نیابد

8)محال است اگر مسافر باشد، در سفرش یاری نیابد

9)محال است بر میت خوانده شود خدا بر او آسان نگیرد!

10)محال است گمشده داشته باشد، گمشده اش را بیابد!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
امضات عالي🌸😘

فدات😘