2777
2789
عنوان

خوش سلیقها خوش فکرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست

بهترین سورپرایز زمانی اتفاق می افتد که آن شخص به هیچ وجه انتظارش را ندارد. سعی کنید بفهمید کدام سایت ها یا صفحات را هر روز دنبال میکند و با سفارش یک پیام تبریک او را شگفت زده کنید. فکر کنید صبح طبق عادت همیشه گوشی را بردارد و صفحات مختلف را بگردد ناگهان با پیامی روبرو شود که تولدش را تبریک میگوید. چه چیزی بهتر از این؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

روز تولد یکی از روزهای مهم زندگی هر شخصی است اگر تصمیم گرفتید برای همسر یا دوستتان تولد بگیرید میتوانید طوری برنامه ریزی کنید که این روز تبدیل به روز پادشاهی او شود. لیستی از چیزهایی که دوست دارد تهیه کنید. غذای مورد علاقه اش چیست؟ اهل سینما رفتن است یا بیشتر دوست دارد کنسرت برود؟ برای یک روز کامل از صبح تا شب برنامه تا آن روز تبدیل به بهترین روز زندگی او بشود.

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این تاپیک ایده گرفتم. 

دخترم چند روز دیگه 8 ساله میشه، تولدش خیلللللی براش مهم هست، ولی ما عزادار هستیم نمی تونم توی خونه واسش تدارک ببینم. 

به فکرم نرسیده بود ببرم کافه، مررررسی

دو نفری میریم کافه و یه کیک کوچیک می گیرم بچه ام بتونه شمع فوت کنه.