2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین ممنون میشم

87 بازدید | 18 پست

میخوام ازاین به بعد شوهرمو همه جا مهندس خطاب کنم

به نظرتون زشته؟

حتی پیش خانواده خودش

لیسانس اقتصاد داره

الانم پیمانکار

اما خانواده اش براش ارزش قائل نمیشن

میخوام خودم کاری کنم خجالت بکشن

به نظر خودم خوبه از اینجا شروع کنم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مهندس ضایعه واقعا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

سلام عزیزم

کارت فکر نمیکنم جلوه جالبی داشته باشه تازه ممکنه خود همسرت هم معذب بشن و دوست نداشته باشن 

میتونی اول اسمشون موقع خطاب کردن آقا بذاری، وارد میشن جلو پاشون بلند بشی

موقعی که کنار هم نشستیم تو جمع میوه پوست بگیری جلوشون بذاری

اینجوری وقتی جلو دیگران بهشون احترام میذاری دیگران هم معذب میشن کم کم احترام میذارن

همه جا با آقا صداش کن... با احترام‌باهاش حرف بزن...

موقع پذیرایی ها بهش توجه کن...

سعی کن یه بحث راجع به گرونی و ... راه بندازی بعد بگی بزارید از ... بپرسم هرچی باشه تحصیلکرده اقتصاده هاااا...

از اینجور کارای ریز. کم کم اثر میزاره...

مثلا حتی خونه مادرشوهرت هستی مثلا بگو روی ماستو تزیین نمیکنید؟ فلانی اینجوری دوست داره... و اگر گفتن نه نمیخواد با هرچی که دم دستته واسه شوهرتو فقط تزیین کن...حتی با حلقه خیار...

مثال بوداااا. 

مثلا ظرفای معمولی نیارن... شوهرت روی مبل بشینه. واسش میز بزار بشقابشو دستش نگیره. یه کم که میوه خورد براش دستمال کاغذی ببر بگو خوشش نمیاد دستاش نوچ بمونه. میشه بهش دستمال کاغذی بدید؟؟ یا دستمالتون کجاست براش ببرم؟؟

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...