2777
2789

به نظرتون یه زن خوب چه ویژگی هایی داره؟

خوب بودن از هرلحاظ منظورمه

اول برای خودش ؟

دوم برای همسرش ؟

چه ویژگی ها داشته باشه خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا تمیز مهربان خوش خنده شادوسرحال دستپختشم خوب باشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه زن خوب وابستگی به شخص خاصی نداره 

مستقله 

زبان بلده 

از تکنولوژی سردرمیاره

باشعوره

کتاب میخونه

خاله زنک نیس 

همیشه دنبال یادگیریه

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

ب خودش ارزش قائل میشه عزت نفس داره خودشو دست کم نمیگیره آبرو خودشو حفظ میکنه... واش شوهرش محبت میکنه سعی میکنی براش آرایش کنه خوش خنده باشه براش غذا های خوشمزه و مورد علاقشو بپره مامان خوب برا بچه هاش و همسر دلسوز باشه😐😐😐

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

مهربون بدون غر غر و سرو صدا باشه تو همه چی اطلاعات داشته باشه خوش پوش و تمیز باشه تفاهم داشته باشه با اقاش

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

به نظرم خودم برای شخص خودش 

اول مستقل بودن 

دوم داشتن در امد یا حداقل یه کاری که بتونه از پول دربیاره

سوم همیشه سعی کنه به معلوماتش اضافه کنه 

چهارم به جسمش و روحش رسیدگی کنه 

پنجم اخلاقشو خوب کنه

به خودش احترام بزاره و اجازه توهین یا محدودیت نده به کسی

پیشرفت کنه و موفق باشه

کتاب بخونه و منطقی باشه و طرز فکر درستی داشته باشه

مامان وهمسر خوبی باشه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
مهربون بدون غر غر و سرو صدا باشه تو همه چی اطلاعات داشته باشه خوش پوش و تمیز باشه تفاهم داشته باشه ب ...

در ضمن زود باورم نباشه و هرچیو باور نکنه 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️