2777
2789
عنوان

آرزوی بچه...

150 بازدید | 17 پست

سلام خواستم به اونایی که خیلی وقته آرزوی بچه دارن بگم من ۱سال و نیم تو اقدامم....۲ماهه اول فکرشم نمیکردم شوهرم مشکل داشته باشع بعد اینکه رفتیم آز فهمیدیم اسپرمش صفر همه دکترا گفتن نازا هست وحتی رویان هم جواب نمیگیرین...چون همه چیش صفر بود...شوهرم واریکوسل داشت و عمل کرد و بعداز اون که تقریبا ۶.۷ماه میگذره با تقویت کردن(داروهای گیاهی مثل خرنوب...املت با نخود....پودر۴مغز و  معجون وخرما و...)ماه پیش آز داد باورتون نمیشه اسپرم به حد طبیعی رسیده که الان ۲هفته س پیش یه دکتر رفتیم و بهمون دارو داده ان شالله که هم من و هم اونایی ک آرزوی بچه دارن زودتر خدا بهشون بده

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله به حق علی ابن محمد که امروز شهادتشونه 

مرسی عزیزم ممنون میشم دعا کنی😔

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

انشالله عزیزدلم.

چ خوب ک ب آرزوت داری  میرسی همیشه دلت شاد باشه💛

ایشالله هرچقد بچه دوس داری داشته باشی😙❤

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

[QUOTE=148015520]انشالله عزیزدلم. چ خوب ک ب آرزوت رسیدی همیشه دلت شاد باشه💛 ایشالله هرچقد بچه دوس داری داشته 

هنوز که نرسیدم ولی دعا کن برسم

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات و برای همسرت ❤ برای مردا سخت تره که ببینن همسرشون عاشقه بچه س و نمیتو ...

دقیقا....ولی ایشون خودش بچه داره اما چون منو دوست داره براش خیلی سخته...مرسی از دعای خیرت

[QUOTE=148015520]انشالله عزیزدلم. چ خوب ک ب آرزوت رسیدی همیشه دلت شاد باشه💛 ایشالله هرچقد بچه دوس د ...

باشه دعا میکنم انشالله میرسی عزیز بچه میاری ی بچه ناز و ملوس❤

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
باشه دعا میکنم انشالله میرسی عزیز بچه میاری ی بچه ناز و ملوس❤

😘❤