2777
2789

ای یو ای ک تموم شد از مطب دکتر اومدم بیردن ۴۵ دقیقه راه با ماشین اومدیم خونه شلوارمو ک دراوردم دیدم پرازخونه😭 کسی اینجوری بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برات سونو ننوشته؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

خیلی درد داره؟؟!!

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
شاید زده زخمی چیزی کرده.نه من نداشتم

ببخشید ای یو ای با بی هوشی میشه ؟؟؟من تحمل اسپکلوم تو بدنم ندارم اصلا نمیتوتم تحملش کنم 

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
بچه ها ای یو ای با بی هوشی میشه ؟؟من نمیتونم اسپکلوم تحمل کنم تو بدنم

نه بابا چه بی هوشی کاردودیقس

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 
نه اصلا درد نداره مثل یه معاینه ساده اس

من عکس رنگی گرفتم خیلی وحشتناک بود.برا آی یو آی همسرم همکاری نمیکنه خودمم از دردش میترسم اصرار نمیکنم بهش.مرسی که جواب دادی

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊