2777
2789

من فکر کنم کرونا گرفتم😭

3 الی 4 روزه قفسه سینم درد میکنه احساس خفگی یا تنگی نفس دارم

احساس خستگی میکنم 

سرگیجه و سردرد 

تهوع هم دارم 

ولی از همه بیشتر تنگی نفسم اذیتم میکنه😭

حالا چیکار کنم کجا برم مطمئن شم

اونایی ک تجربه دارن بگن 

باید سی تی ای کن بدم؟ 

اره اول ارامش اتو.حفظ کن نکات ایمنی کاملا رعایت کن پیش یه دکتر عفونی برو سیستم بدنی اتو قوی غذاهای مقوی بخور

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهاتو بخور و استراحت کن ماسک میزدی با فرد مشکوک در ارتباط بودی؟

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

روزی ۲_۳تا لیوان آویشن دم کن بخور

خواهشا استرس نگیر  

یکی تعریف میکرد یه اقای سن بالایی سالم داشت زندگیشو میکرد یه مقدار سرگیجه میگیره میره تست کرونا میده مثبت میشه سکته میکنه میمیره!!!!!!

اینقدر که از استرس علائم تشدید میشه خود بدبختش کاری نمیکنه  

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
میشه یکم توضیح بدی چی هست چجوریه کجا انجام میدن هزینش چقدره

دوتا چیز شبیه گوش پاک کن یکی میکنن ته حلق یکی تو بینی

فکر کنم ازمایشگاها بیمارستانا و بهداشت انجام بدن.باید زنگ بزنی بپرسی.هزینه اش هم متفاوته  

اگه شدید نیست دکتر نرو چون دارو نداره... مایعات گرم و اب گرم زیاد بخور عذاهای پر پروتیین و ابکی و ...

داروداره من مبنلاشدم چندتاقرص شربتوقرص جوشان بهم دادکه خیلییییی تاثیرداشت