eleeaheeee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 64 عنوان تورو خدا کمک کروناااا گرفتم😭اونایی ک تجربه دارن بیان 345 بازدید | 41 پست من فکر کنم کرونا گرفتم😭3 الی 4 روزه قفسه سینم درد میکنه احساس خفگی یا تنگی نفس دارماحساس خستگی میکنم سرگیجه و سردرد تهوع هم دارم ولی از همه بیشتر تنگی نفسم اذیتم میکنه😭حالا چیکار کنم کجا برم مطمئن شماونایی ک تجربه دارن بگن باید سی تی ای کن بدم؟ 1399/05/07 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5764 اره اول ارامش اتو.حفظ کن نکات ایمنی کاملا رعایت کن پیش یه دکتر عفونی برو سیستم بدنی اتو قوی غذاهای مقوی بخور خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
mechsima عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 645 اگ خیلی مطمئنی ک کرونا گرفتی لازم نیس ازمایش بده تنها راحش مصرف قرصای تقویتی و عفونتیه ک باید بری دکتر عفونی بهت میگ چی مصرف کنی
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10621 اگه شدید نیست دکتر نرو چون دارو نداره...مایعات گرم و اب گرم زیاد بخورعذاهای پر پروتیین و ابکیویتامین سی زیاد بخور...
اییلشاه عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1565 داروهاتو بخور و استراحت کن ماسک میزدی با فرد مشکوک در ارتباط بودی؟ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼
پگول2 عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9214 روزی ۲_۳تا لیوان آویشن دم کن بخورخواهشا استرس نگیر یکی تعریف میکرد یه اقای سن بالایی سالم داشت زندگیشو میکرد یه مقدار سرگیجه میگیره میره تست کرونا میده مثبت میشه سکته میکنه میمیره!!!!!!اینقدر که از استرس علائم تشدید میشه خود بدبختش کاری نمیکنه میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون
eleeaheeee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 64 تست PCR اسکن مشخص نمیشه میشه یکم توضیح بدی چی هست چجوریه کجا انجام میدن هزینش چقدره
selin225 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 472 برواورژانس بیمارستان برا سی تی مینویسن من مبتلاشدم آزمایش خون دادم منفی بوداماسی تی اسکنم مثبت شد
دختر_پرسپولیس۲ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 942 میشه یکم توضیح بدی چی هست چجوریه کجا انجام میدن هزینش چقدره دوتا چیز شبیه گوش پاک کن یکی میکنن ته حلق یکی تو بینیفکر کنم ازمایشگاها بیمارستانا و بهداشت انجام بدن.باید زنگ بزنی بپرسی.هزینه اش هم متفاوته
selin225 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 472 اگه شدید نیست دکتر نرو چون دارو نداره... مایعات گرم و اب گرم زیاد بخور عذاهای پر پروتیین و ابکی و ... داروداره من مبنلاشدم چندتاقرص شربتوقرص جوشان بهم دادکه خیلییییی تاثیرداشت
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10621 داروداره من مبنلاشدم چندتاقرص شربتوقرص جوشان بهم دادکه خیلییییی تاثیرداشت همون میشه از داروخانه تهیه کرد...بیمارستان رفتن کمی ریسک ش بالاست
یوریل_مقرب عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 2505 روزی ۲_۳تا لیوان آویشن دم کن بخور خواهشا استرس نگیر یکی تعریف میکرد یه اقای سن بالای ... میگن کرونا قلبو ضعیف میکنه و باعث لخته شدن خون میشه