2777
2789
عنوان

کمممک بچموبردم سنجش گفتن گوش راستش اصلا شنوایی نداره 6سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 93 پست
چرا مگه چیشده توضیح.بده لطفا دارم خفه میشم.از بغض

نمیدونم چرا اینطوری شدم، املاهام ضعیف بود مامانم بردم شنوایی سنجی حتی تا بیمارستان امیراعلم هم بردم ولی گفت از عصب قطعه و درست نمیشه و من  سی ساله با یه گوش زندگی میکنم

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست عزیزم نود در صد اشتباه کردن خودت تو گوشش حرف بزن ببین میشنوه امکان نداره تو این مدت نفهمیده باشی بچه ای که از یه گوش بشنوه سرش متمایل میکنه به سمت گوشی که شنوایی داره حتما میفهمیدی اشتباه کردن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
هیچی نیست عزیزم نود در صد اشتباه کردن خودت تو گشش حرف بزن ببین میشنوه امکان نداره تو این مدت نفهمیده ...

ازصب امتحان میکنم.میگه.مامان میشنوم.سمت چپ گرفتم آروم.حرف زدم هرچی میگفتم کامل میشنفت

ازصب امتحان میکنم.میگه.مامان میشنوم.سمت چپ گرفتم آروم.حرف زدم هرچی میگفتم کامل میشنفت

اشتباه شده خیر نبیننن ببر ولی حتما دکتر مطمعن بشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مطمئن باش پس دستگاهاشون ایراد داره ناراحت نباش توروخدا بچه رو هم ناراحت میکنی

ربطی به زردی نداره دختر من سه بار بستری شده بود برای زردیش بچه میشنوه معلوم نیست چه سوالی کردن یا وز وز کردن بچه حواسش نبوده گفتن نمیشنوه

امیدوارم اشتباه شده باشه.صبونه نخوردم ناهاردرست نکردم فقط دارم گریه میکنم دعاکنید

گریه نکن عزیزم خودت بیشتر تشخیص میدی بچه ات میشنوه یا نه فقط سریع ببر دکتر ایشالا که اشتباه کردن ولی بعدش برووووو دادو بیداد کن حتما