2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرضه اولیه با هر مقدار میشه خرید اما بقیه سهم ها زیر ۵۰۰ هزار تومان نمیشه مثلا امروز عرضه اولیه اس ...

خوب چجوری درخاست خریدبدم؟

ازایزی تریدر کدوم قسمت برم؟

وخدایی که دراین نزدیکیست....

من تیک عرضه اولیه رو فعال کردم ،همون کافیه؟

خودش میخره؟

سه تا گزینه دیگه هم هست ،اونا چیکارن🤔

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
من تیک عرضه اولیه رو فعال کردم ،همون کافیه؟ خودش میخره؟ سه تا گزینه دیگه هم هست ،اونا چیکارن🤔

منم فعال کردم ولی توعرضه اولیه قبل بااینکه موجودی داشتم۴۳سهم خریدبرام.یه بارم اصاخریدنکرد

وخدایی که دراین نزدیکیست....
خوب چجوری درخاست خریدبدم؟ ازایزی تریدر کدوم قسمت برم؟

ایزی تریدر اون پایین یه جا نوشته سایر..بعد میری قسمت توافق نامه ها..توافق خرید عرضه اولیه رو آن میکنی..اینطوری خودش هر سری برات خرید میزنه

اگه هم نه میخواهی خودت بخری باید اول ببینی چه ساعتی هست زمان خریدش بدی قسمت سفارشات اسم سهم رو سرچ میکنی بعد میزنی سفارش خرید دیگه مشخصه تعداد سهم که میخواهی رو انتخاب میکنی 

منم فعال کردم ولی توعرضه اولیه قبل بااینکه موجودی داشتم۴۳سهم خریدبرام.یه بارم اصاخریدنکرد

خوب درسته دیگه تقسیم بندی میشه به همه یه تعداد میرسه شما ۲۰۰ سهم هم زده بودی آخرش همون ۴۳ بهت میرسید