2777
2789
عنوان

امشب ابراز احساسات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 80 پست
قبلا یه پیشنهاداتی بود رد کردم الان باز چت کرد از یک دیشب تا الان 

با کسی مشورت می کردی 

مهلت می خواستی 

بیشتر تحقیق می کردی 

آه و دامن و این ها را اصلا توجه نکن 

آمریکا و روس میرن 6 ماه تو فضا 

ما درگیر چه حرف هایی هستیم 

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن یکی بگه عاشق منه بعد من نخوامش😐

بیاد نفرینم کنه‌؟؟؟؟ تازه بترسم ک منو بگیره؟

این اسکل بازیا چیه مگه زوره مگه هر کی گفت عاشقتم باید بپری بغلش و اوکی بدی؟؟؟

خیلی شررررمنده ک هر ادمی حق انتخاب داره واقعاااا من معذرت میخوام

وا

خیلی بهم انرژی منفی داد

می دونم. بعضی وقتا اینجوری میشه. منم همچین درگیری پریشب با یه پسر داشتم. تمام دیروزو گریه کردم حتی یه ذره غذا نخوردم تازه داره حالم بهتر میشه. اونم بهم میگفت تو نابود میشی تا 5 سال دیگه و اینا... ولشون کن عقل ندارن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

لایک 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
فک کن یکی بگه عاشق منه بعد من نخوامش😐 بیاد نفرینم کنه‌؟؟؟؟ تازه بترسم ک منو بگیره؟ این اسکل بازیا ...

اصلا یه جوری بود که من همش می گفتم شرمنده ،آخرش میگفت لفظ قلم حرف نزن خودت تصحیح کن ،میگفت والا ملت سنگ شدن بعد دو دقیقه بعد میگفت وای تو معشوق منی بعد هی دل مادرم شکست دل من شکست من دلم بشکنه طلسم میشه طرف گند زد بهم