یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش من یه زمان نوجوونی دائم طلا می انداختم ولی خب دلم میخواست مثلن مهمونی میرم ست کنم بدل می انداختم چون عادت نداشتم دون دون قرمز میشد ولی خیلی شدید نبود من اینقدر بی توجهی کردم انگار بدنم عادت کرد ممکنه یکم گوشواره اذیتم کنه الان
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
مثلا النگو بدل که گرفتین کنارش لاک بی رنگ بگیرین بعد داخل النگو رو لاک بی رنگ بزنید وقتی خشک شد بپوشین دیگه پوسستون اسیب نمیبینه یا دون دون نمیزنه یا خارش و هم رنگ الگو ثابت میمونه