2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکه تجربه نداشته؟دکتر گفت بقایا مونده قرص داد بعد اون یه لختت بزرگ دیگه دفع شد وخونریزی قطع ولکه بینی هم قطع شد الان دو سه روز بعد اینا میگذره هنوز ۲۰روز نشده از دیشب زیر دلم سمت چپ خیلی تیر میکشه کیسه آب گرم گذاشتم چن ساعته تا یه کم آروم شدم که دعوام کردن نزار ناقص میشی😭😭درد رفتن بچه ای که دل بسته بودم بعش یه طرف این دردها ودرموندگیهای بعدش یه طرف

..........
خودت سقط کردی یا سقط شد؟اگه خودت سقط کرده باشی بیشتر طول میکشه درد و خونریزی من تا ۵۰ روز بعد از سق ...

نه سقط شد گفت یه کم بقایا داری خوب شده بودما چن روزی باز از دیشب دلدرد

..........

عزیزم میگن سقط و زایمان زود رس درددش از زایمان بیشتره مثل این میمونه بخوای ب زور ی اجری رو از وسط ی دیوار سیمان شده بکشی بیرون.امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم میگن سقط و زایمان زود رس درددش از زایمان بیشتره مثل این میمونه بخوای ب زور ی اجری رو از وسط ی ...

میدونم درد سقطم وچن شب بعدش وحشتناک بود تا مرز بیهوشی رفتم اما الان ۱۷روزی میگذره یهو از دیشب زیر دلم درد میکنه

..........
میدونم درد سقطم وچن شب بعدش وحشتناک بود تا مرز بیهوشی رفتم اما الان ۱۷روزی میگذره یهو از دیشب زیر دل ...

طبیعیه عزیزم من تا یک ماه موقع سرویس رفتن داد میزدم تو دسشویی ناله میکردما

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

هنوز وقت سونو ودکترم نشده از دیشب نگرانم ناقص نشم😭اتفاقی نیفته دیگه نتونم بچه دار شم

عزیزم این حرفو نزن هیچی نمیشه نگران نباش.سقط کردی طبیعیه درد و خونریزیت بخاطر بقایات.بری دکتر و سونو اگه لازم باشه دارو میدن بهت اوکی میشی

فقط اگه گروه خونی خودت منفی و شوهرت مثبته امپول رگام رو فراموش نکن

طبیعیه عزیزم من تا یک ماه موقع سرویس رفتن داد میزدم تو دسشویی ناله میکردما

واقعا خدا از دهنت بشنوه میترسم بقایا باشه تو اوضاع کرونا کورتاژ وبیمارستان.....کی حالم خوب میشه؟کی فراموش میکنم؟شوهرم میگه بچه اما من دیگه میترسم درد اون شب یادم نمیره😭

..........
عزیزم این حرفو نزن هیچی نمیشه نگران نباش.سقط کردی طبیعیه درد و خونریزیت بخاطر بقایات.بری دکتر و سونو ...

نه گروه خونی مشکلی نداریم قضیه سقط تو تاپیکام هست بخدا روحیه م داغونه دیگه 

..........
واقعا خدا از دهنت بشنوه میترسم بقایا باشه تو اوضاع کرونا کورتاژ وبیمارستان.....کی حالم خوب میشه؟کی ف ...

مث من دیگه داره میشه شیش ماه ولی قید بچه رو زدم.عزیزم بعدشم ی سونو واژینال بری مطمعن میشی ک همه چی اوکی هست

نه گروه خونی مشکلی نداریم قضیه سقط تو تاپیکام هست بخدا روحیه م داغونه دیگه 

نگرانت کنم فقط میگم که بدونی این حست طبیعیه. من تا دوماه بعد سقطم افسردگی داشتم که البته با درد جسمی هم همراه شده بود.شوهرمم درکم نمیکرد اصلا اونم بیشتر روح و روانمو بهم میریخت.اما خوب شدم و الان داره دوسال ازون روزا میگذره

نگرانت کنم فقط میگم که بدونی این حست طبیعیه. من تا دوماه بعد سقطم افسردگی داشتم که البته با در ...

میگن انقباضات زیر. شکم بعد سقط یعنی بقایا من الان دردام اونجوریه ،شوهرم تا چن ماه کنارم نیس ،دکتر تو شهرمون نیس واسه دکتر رفتن باید. التماس این واون کنم خیلی خودمو باختم دیگه تحمل مشکل دیگه ای ندارم

..........