2777
2789
عنوان

امشب خواستگاریم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 58 پست
شوهرمن 24سالش بود الان بعد6سال زندگی آنقدر دوستم داره ودوستش دارم همه فکرمیکنن باهم دوست بودیم ازدوا ...

خوشبخت بشید عزیز🌸

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقس دیگه از حدی که میگذره نمیتونی دور بمونی

عزیزدلم از روی احساس به طرف دل بستی ،یک عمررررررر میخوایی زندگی کنیا

من جای خواهر بزرگترت بودم بر حسب تجربه ای که دارم بهت میگفتم حداقل چند سال دوست بمونید ولی درس بخون این مدت و شاغل شو و از همه لحاظ طرفتو بشناس بعد با خیاااااال راحت ازدواج کن😊😊😊😊

این که خووبه من که اومدن خاستگاریم همش عین شاسگولا میخندیدممم اصن نمیدونم چراااا😂😂البته با اقامون ...

وایی منم اولش خندم میگرف تو دلم گفتم الان میگن دختره خله خودمو یکم جمع و جور کردم😐😐

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
سوتی محسوب نمیشه عزیزم.😘 تو الآن فقط بخواب.فردا که بیدار شدی همه چی برات عادی تره. ایشاا... عاقبت ...

قربونت عزیزم❤❤

عزیزدلم از روی احساس به طرف دل بستی ،یک عمررررررر میخوایی زندگی کنیا من جای خواهر بزرگترت بودم بر ح ...

ممنون عزیز❤❤

وایی منم اولش خندم میگرف تو دلم گفتم الان میگن دختره خله خودمو یکم جمع و جور کردم😐😐

اینا همش خاطره میشه برات اگه قسمت بشه و به هم برسین ....حالا دفعه بعد ک اومدن راحتر میتونی خودتو کنترل کنی از همه نظر

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
خوشبخت بشید عزیز🌸

همچنین شما عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
اینا همش خاطره میشه برات اگه قسمت بشه و به هم برسین ....حالا دفعه بعد ک اومدن راحتر میتونی خودتو کنت ...

ایشالله🤕

ایشالله🤕

ایشالله ...نگران هیچیم نباش تخت بگیر بخواب که اگه خدا بخواد یه زندگی قشنگ تو راهه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

حالا تونستی سوالاتتو بپرسی؟ 

من زمان خواستگاری سه دسته کرده بودم سوالاتمو یکسری سوالاتی بود که بله گفتنم به جوابشون وابسته بود اول اونارو می پرسیدم اگه اکی بود میرفتم سوالای دیگه که بیشتر طرفو بشناسم سوالای دیگه هم که نیاز به کنکاش بیشتری داشت تا بفهمن کجارو راست گفته کجا رو چاخان میذاشتم تلفنی می پرسیدم البته بگم فقط شوهرم به این مراحل پرسشو پاسخ رسید اکثرا خوشم نمی یومد خونه نمیذاشتم بیان رد میکردم.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ایشالله ...نگران هیچیم نباش تخت بگیر بخواب که اگه خدا بخواد یه زندگی قشنگ تو راهه

❤❤❤

حالا تونستی سوالاتتو بپرسی؟  من زمان خواستگاری سه دشته کرده بودم سوالاتمو یکسری سپالاتی بود که ...

دوست بودیم از قبل عزیزم

دوست بودیم از قبل عزیزم

پس اگه همو میخواین دیگه مشکلی نیست. مبارکه.

به این چیزا هم فکر نکن همه موقع خواستگاری یکم سوتی رو دادن شک نکن

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀