2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه سوسک ترس داره؟؟؟؟؟؟  با دمپایی بزن روش لهش کن  تمااام  من با این فرمول مارم ...

جدا خیلی خوبی تو یکبار تو خونمون موش اومده بود مامانم من و کرد تو اتاق گفت تا نکشتی نیا بیرون درم از روم‌ قفل کرد من همش ده سالم بود اخرم دیدم پلاستیک ته کمد گیر کرده باد میزنه صدا گیده😅😅🤣🤣🤣

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
جدا خیلی خوبی تو یکبار تو خونمون موش اومده بود مامانم من و کرد تو اتاق گفت تا نکشتی نیا بیرون درم از ...

عجب روشی مامانت بکار برده🙄 حالا من از موش وحشت دارم ولی سوسک و ملخ و مارمولکو حریفم😊

خدایا هزاران مرتبه شکرت

من دیگه الان برا خودم یه پا مرد شدم وقتی سوسک میبینم پلاستیک دستم میکنم میگیرم😆

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...

منم چند روز پیش رفتم حموم خداروشکر کارم تموم شده بود فقط زیر دوش وایسادم بیام بیرون ، همینکه برگشتم سرمو بالا گرفتم دیدم یه سوسک رو سقفه 

چقدم بزرگ بود زودی فرار کردم ، منتظر موندم تا شوهرم بیداربشه بکشتش

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made