2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بیش فعال تو نوزادی دیر راه میفته دیر حرف میزنه مخصوصا از پوشک گرفتنشون مکافاته.

تو همه بچه های بیش فعال هست یا نه بعضیا

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

از کجا بفهمیم بیش فعاله؟

پسر من نزدیک ۲۰ ماهشه خیلی پر جنب و جوشه اصلا هم دسشویی رفتن و جیش کردن تو دسشویی رو یاد نمیگیره

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
مثلا غذاخوردنشون ، موقع خوابوندنشون ،رفتارشون با بقیه بچه ها ،  بازیاشون ، وقتی بیرون میرفتین م ...

بچه شما بیش فعاله؟ تورو قران علایمشو بگو

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
از کجا بفهمیم بیش فعاله؟ پسر من نزدیک ۲۰ ماهشه خیلی پر جنب و جوشه اصلا هم دسشویی رفتن و جیش کردن تو ...

هنوز خیلی زوده برا تشخیص از الان ذهنتو درگیر نکن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
هنوز خیلی زوده برا تشخیص از الان ذهنتو درگیر نکن

پس کی تشخیص داده میشه؟

مثلا غذاخوردنشون ، موقع خوابوندنشون ،رفتارشون با بقیه بچه ها ،  بازیاشون ، وقتی بیرون میرفتین م ...

معمولا تو نوزادی خواب راحتی ندارن .نمیتونن یه جا بشینن یا یه کار رو تا آخر انجام بدن اگه مجبور به نشستن بشن تو جاشون وول میخورن

بچه من خیلی شلوغکاره و هر حرفی و کاری رو دوست داشته باشه انجام  میده ولی تمرکز ذهنش  و کاری که دوست داره خوب انجام میده ولی هیچ وقت نبردم پیش دوکتر برا پیش فعالی.نمیدونم هست یا نه

پس کی تشخیص داده میشه؟

شش سالگی به بعد مخصوصا مدرسه بره

شش سالگی به بعد مخصوصا مدرسه بره

اهان مرسی

بچه بیش فعال تو نوزادی دیر راه میفته دیر حرف میزنه مخصوصا از پوشک گرفتنشون مکافاته.

من نمیدونم دخترم بیش فعاله یا نه ..دو سال ونیم ش هست ،،،، خیییلییی انرژی ش زیاده ماشالله دیگه خسته م کرده خیلی خونه رو بهم میریزه 😢 بجای وسایل خودش همش وسایل منو بهم میریزه ... 

ولی هم خیلییی زود ب حرف اومد الان دیگه قشنگ مثل خودمون صحبت میکنه ، همه چی رو تعریف میکنه دقیق مثل آدم بزرگا سه ، چهار ماهه کامل با فهمیدگی صحبت میکنه ، راه افتادنش هم معمولی بود مثل بقیه بچه ها ، غذاخوردنش وحشتناکه منو کشته قبلا هم شیر خوردنش بیچارم کرده بود اصلا موقع خواب سینه قبول نمیکرد ک نخوابه شبها تا ک میفهمید میخوام بخوابونمش سینه قبول نمیکرد ...

خیلی خیلی هم باهوشه ، همه اطرافیان بهم میگن شما باید خیلی حواستون باشه اینقدر ک باهوشه ،،