2777
2789

سلام دوستان من الان هشت ماهه تو اقدامم 

تنبلی تخمدان دارم و با قرص پریژسترون عادتم تنظیمه که سیکلش بین سی تا سی و چهار روزه و اصلا تا به حال تخمک گذاری متوجه نمیشدم

دوستان من ۱۳تیر عادت شدم و تقریبا هشت نه روز عادت بودم

و شروع کردم گرده نخل خوردم که حوالی دوازدهم ترشحات تخمک گذاری برای اولین بار دیدم اصلا قبلش تو اقدام های قبلی نمیدیدم اولین بار بود

و شروع به اقدام کردم روزهای ۱۲ . ۱۴ ‌.۱۶ . ۱۸ . روز نوزدهم یه چند ساعتی لکه بینی داشتم که با دستمال میدیدم و تعجب کردم و گرده نخل نخوردم

دیگه وقتی کامل پاک شدم روز ۲۰ هم اقدام کردم و الان ۲۴ سیکلم اطراف نافم درد میگیره قبلا هم میگرفت بدنم کوفته هست هنوز ترشحاتم ادامه داره شده ابکی و رگه های شیری معذرت میخوام خب الان چرا ترشحات من قطع نمیشه من الان ده الی دوازده روزه ترشح دارم بدون بو سوزش که مال تخمک گذاری تشخیص دادم و برام جالبه وسطش لک دیدم 

ترو خدا اگه کسی چنین چیزی دیده یا شنیده بگه

الان چرا من ترشح دارم مگه یه دوره نیست ول میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لک تو روزایی تخمکگزاری دیذی مطمئن بلش تخمک آزاد شد اما چند روز بعد تخمک ازاد شدن بود امکان لانه گزینی هستش

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
اگه لک تو روزایی تخمکگزاری دیذی مطمئن بلش تخمک آزاد شد اما چند روز بعد تخمک ازاد شدن بود امکان لانه ...

الان فکر کنم تخمک اذاد شده لانه گزینی نبوده خیلی سخته زمان بگزره اخرم پریود بشی این ماه اولین ماهی بود من ترشح داشتم و تخمک گذاریو دیدم هنوزم ترشح دارم 

الان فکر کنم تخمک اذاد شده لانه گزینی نبوده خیلی سخته زمان بگزره اخرم پریود بشی این ماه اولین ماهی ب ...

چند سیکلی؟

اگه نزدیک به پریود هستی طبیعا لک تخمک گزاری نبوده

لک لانه گزینیه

اما باید صبر کنی تا تاخیر داشته باشی به خودت استرس نده سرچ هم نکن 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید 09174444261 هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

یا تماس بگیرید

اینم ادرس اینستاگرام

https://instagram.com/bagh.golha.shiraz

من الان ۲۵ سیکلم ۱۹ سیکل لکه دیدم و سیزدهم عادت میشم

لک تخمک گزاری بوده عزیزم

دیگه با خدا هست ولی جالبه من اصلا تخمک اذاد شدن نمیدیدم

بله خدا رو شکر که تخمدانت قوی شده 

نگران نباش عزیزم مامان شدنت خیلی نزدیکه

اینجور ترشحات رو؟ یا گرده نخل

سلام خانومی باردار بودی واینک گرده نخل واقعا تاثیر داشت منم تنبلی دارم اگ میشه جواب بدین

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد