2777
2789
عنوان

حجامت نقره برای بچه ۱۸ ماهه

4588 بازدید | 21 پست

سلام مامانای عزیز

دختر من ۱۸ ماهشه و تاخیر تکامل داره

مستقل نمیشینه و سینه خیز نمیره، دراز کشیده س

شنیدم که شاگردان آقای تبریزیان حجامت نقره برای بچه های تاخیر تکامل انجام میدن

میخواستم ببینم شما برای بچتون تا حالا انجان دادین؟ یا اطرافیان؟ 

مفیده ؟ موثره؟ 

ضرر و آسیب نداره برای بچه کوچیک؟

توروخدا هر کس میدونه جوابمو بده

مرسی

پیش دکتر بردی؟مشکل ژنتیک نداره؟

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره یعنی چی؟ حجامت میدونم چیه ولی حجامت نقره نشنیدم!!!

احتمالا نقره داغشون میکنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نمیدونم چی بگم ولی اگر من بودم امکان نداشت بچم رو پیش کسی ببرم‌ که گفته زنان فقط ماسک بزنن و مردا نزنن چون زن ها کرونا رو منتقل می کنند ولی مردا نه!! ولی در هر صورت بچته و میدونم یه مادر هر کاری برای خوب شدن بچش میکنه...ایشالا مشکلش حل بشه و از نگرانی در بیای

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نمیدونم چی بگم ولی اگر من بودم امکان نداشت بچم رو پیش کسی ببرم‌ که گفته زنان فقط ماسک بزنن و مردا نز ...

واقعا؟

اقای تبریزیان گفتن اینو؟

خودمم نمیدونم حجامت نقره درسته یا نه

واقعا؟ اقای تبریزیان گفتن اینو؟ خودمم نمیدونم حجامت نقره درسته یا نه

بله. همه خبرگزاری ها هم این ادعای عجیب رو گزارش کردن! با یه سرچ میتونی توووی گوگل هم ببینی....

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊