2777
2789
من کلا  به همه دارم ولی رو احسان زیادتر  وای لبای احسان  وای چشاش ضعف رفتم یه اب قند ...

چندشم شد خواهر😂😂

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

کسی عکس سام اصغریو گزاشته یا رو کنم😂❤

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی باورش میشه من رو هیشکی کراش نزدم 😀تهش شوهرمو دیدم گفت آری باید بزنم اصلا جنگ داشتم با خودم حالا یادمه بچه های دبیرستانمون رو آب دار چیمونم کراش زده بودن😑😐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😶این تسبیح من کو..دوباره تو تاپیک بغلی جاش گداشتم😶📿

سلام گلم

دوست تون حالش چطوره؟؟ 

کاربری که چندوقت پیش براش تاپیک صلوات زده بودین و مشکوک به تومور سر بود

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

چرا من حالم بد شد با این عکسا ؟ اخه اینا که بیشترشون پلنگی هستن واسه خودشون 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
توله سگ عشق😭😭😭🖤کوفت دخترای دوروبرت ایشک ها🙄😂

عشقه زیاد🥺🥺🥺😶😶

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

مردنبایدخوشگل باشه🤢

بایدجذاب باشه😎واقعا مرد باشه نه مث خانماابروبرداره😑ظاهرمردونه خیلی مهمه

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
بلوچا ک عشقن من خدم زاهدانم 😍😍😍😍

کجای زاهدانی؟

ی رل زاهدانی داشتم یکمیم از خودراضیو خندع دارن🤣🤣😂😂فاز اون رلم نمیشد فهمید بقیو رو نمیدونم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
😂😂😂جفتشونو؟جالب بود😝نظر شوهرت چیه؟

نمیدونه 🤣🤣🤣😝

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
چندشم شد خواهر😂😂

😁😁شوخ میکنم بابا یکم دور هم بخندیم وگرنه شوهر من صدتا  از این احسانا خوشگل تره

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔