2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به من

7128 بازدید | 147 پست

سلام دوستان عزیزم ،من خیلی حرفها و راز ها رو حتی از زندگی زناشویی به مادرم می گفتم و اون هم با دقت گوش می داد و گاهی خودش پیش قدم می شد واز زندگیم می پرسید به تازگی متوجه شدم تمام حرف های منو با کمی چرب زبونی بیشتر تحویل شوهرم می داده قبلا شک کرده بودم اما خواهرم وقتی اونا صحبت می کردند اتفاقی حرفاشون رو شنیده بود گفت بهم شوهرم به همه ی اون حرفایی که شنیده بود از مادرم اعتراف کرد اما مادرم زیرش زد با خنده و مکالمه رو قطع کرد حالا من موندم با این دو تا آدم چی کار کنم هر دو بهم خیانت کردن اونم نزدیک ترین آدمام !! از همه بدتر شنیدم مادرم پشت سرم مدتی هست بدگویی می کنه که من دشمنشون هستم و...چی کار کنم الان با این دونفر ؟؟؟ مادرم از بچگی از موفقیتهام ناراحت میشد الانم پول جمع کردم می خوام خونه بخرم ممکنه به این ربط داشته باشه؟

مادر واقعیته؟؟؟ 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم به خدا ،خیلی از کودکی اذیتم کرده ،همه می گن شبیه به مادرم نیستم 

سعی کن اصلا دیگه باهاش از زندگیت حرف نزنی اگرهم پرسید جواب سربالا بده واقعااا تعجب کردم

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.