2777
2789
عنوان

میخوام سگ بگیرم لطفاً اگه کسی تجربه شو داره راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 21 پست
دوبرمن نگیر هاسکی بگیر  دوبرمن لج کنه ازخودش بدترنیست پیت بول هم خوبه اگه میخوای سایزش بزرگ ...

هاسکی خیلی خوبه ولی بازم همه میگن تو شهرهای خنک زندگی براش بهتره و شهر ما گرم هستش دوس ندارم اذیت بشه

پیت بول کوتوله ست🙁

گریت هم دهنش خیلی زشته و تنبله نمیتونه پا ب پای من بیاد کوه و طبیعت گردی

ممنون از راهنمایی بهرحال

هر طایفه ای ز من گمانی دارد،من زانِ خودم،چنان که هستم...هستم
یواش یواش آره عادت میکنه اوایل یکم غر غر میکنه ولی خوب میشه باهاش بازی کنی و اخلاقش دستت بیاد درست ...

تاحالا به اینکه تربیت شده بگیرم فک نکرده بودم...همش فک میکردم باید از دو ماهگی خودم تربیتش کنم...

اگه اینطور باشه ک میگی واقعا بهتره... راهنمایی خوبی دادی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا به اینکه تربیت شده بگیرم فک نکرده بودم...همش فک میکردم باید از دو ماهگی خودم تربیتش کنم... ا ...

خیلی مراقبش باش اگر بهش دل بدی بهترین دوستت میشه

خواهش میکنم

موفق باشی

خیلی خرابکار و شیطونه وگرنه خیلی سگ مهربون و بامحبتیه ، چون سنگینم‌هست برای تو‌ خونه ای که خانواده ز ...

ممنون تاحالا به اینجاش فک نکرده بودم...

راس میگید بزرگه حواسش به وسایل خونه نیست

گرچه من خونه رو تقریبا مدرن چیدم و فک کنم بتونه کنار بیاد

اینکه میگید مهربونه خوبه پس

ب امید خدا بتونم باهاش کنار بیام و حرف گوش کن باشه و با کسی ید رفتاری نکنه

لطفا حیوون خونگی نگیر گناه دارن نمی دونی تا این توله ها و حیوونات خونگی به دست شما برسن، چقدر حیوو ...

چطور؟

از چه نظر می‌فرمایید؟!!!

چی باید سرچ‌کنم که مقاله ای که میگید بیاد و مطالعه کنم؟

ممنون تاحالا به اینجاش فک نکرده بودم... راس میگید بزرگه حواسش به وسایل خونه نیست گرچه من خونه ر ...

پایه های صندلی و کناره های فرش رو میجوه، خوراکی در هرجایی باشه پیدا میکنه و میخوره عاشق جورابه و گاز میگیره و سوراخ میکنه و خیلی خرابکاری های دیگه ولی سگ دوست داشتنیه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞