2777
2789
عنوان

بدونید چه اشتباهی کردم فر آلتون خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 68 پست
شما قیمت خوب خریدید من مدل پایین تر خریدم 5میلیون انشالله ما شما مشگل نداره ولی واقعا ادم پول داشت ...

ممنونم عزيزم 

اميدوارم شما هم با پيگيري بتوني تعويض كني 

واقعا با اين سختي ادم پول جمع ميكنه

چيزي بخره اونوقت اينطوزي ميشه 

مال منم پلمپ هست

باز بشه معلوم ميشه عيب و ايراداش😕😕😕😕

منم توان خريد خارجي رو نداشتم 

ناچارا ايراني خريدم 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بر میگردوندی به همون جا که گرفتی

اونم میگه باید شرکت التون پاسخگو باشه

خلاصه هرچی میخری باید با سلام وصلوات بخری

تا شانست چی باشه

گفتم تو گوگل میاد نظر مردم در مورد التون اطلاع رسانی کنم که خدمات پس از فروش مهمه که متاسفانه این شرکت خیلی ضعیفه

اونم میگه باید شرکت التون پاسخگو باشه خلاصه هرچی میخری باید با سلام وصلوات بخری تا شانست چی باشه ...

چی بگم والا .‌من هم از جایی که خریدم خیلی پاسخگو بود هم نمایندگیش البته شاید مشکلی داشت جور دیگه برخورد میکرد ‌ ولی من رنگشو دوس داشتم یه خط داشت بخاطر همون چقد تخفیف داد

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
ممنونم عزيزم  اميدوارم شما هم با پيگيري بتوني تعويض كني  واقعا با اين سختي ادم پول جمع م ...

واقعا اونها شرایط ما رو درک نمکنند

دلشون هم نمیسوزه

من کوتاه نمیام این دوره زمونه همه موقع خرید مین سرچ میکنند بالاخره تو فروششون تاثیر میزاره

اونم میگه باید شرکت التون پاسخگو باشه خلاصه هرچی میخری باید با سلام وصلوات بخری تا شانست چی باشه ...

نگه میشه تعویض نکنن!  نمیشه به صنفشون شکایت کنی؟ نمیبایست قبول میکردی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چی بگم والا .‌من هم از جایی که خریدم خیلی پاسخگو بود هم نمایندگیش البته شاید مشکلی داشت جور دیگه برخ ...

ما هم یه ماه در گیریم همش با احترام ما رو سر دوندند

حالا هم خیلی محترمانه گفتن دیگه همینه مهم نیست که تو کارایی فر تاثیر نمیزاره.......اخه 5میلیون دادم که تازه درش  اینطوری باشه  

بلهه مشکل پیش بیاد عوض میشن

کامنت میزای تو پیجشون میرن پاک میکنند

اره این یه کار به فکرمون نرسید

شنیدم از شکایت به صنف خیلی میترسن. اول بهشون بگو بعد برو شکایت کن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"