2777
2789
عنوان

دخترم چه شیرخشکی بدم تا بخوره؟؟ک

181 بازدید | 8 پست

سلام ,دخترم دوماهشه از همون اول هم شیر خودمو دادم هم شیر خشک,

هم اپتامیل خورد ,هم نان,آخریش هم ببلاک

بخاطر رفلاکس دکتر گفت ha شو بگیرن,منم نانha گرفتم,اونو تا ۱۵ روزخوب خورد تا اینکه دیگه نخورد,رفتم ببلاکha هم گرفتم اونم با زور خورد,شیر خودمم کمه,گفتم نان معمولی بگیرم شاید خورد,اینم نمیخوره😞😞😞

به نظر شما چی بگیرم خوبه و خوشمزه است؟؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

پسر منم نمیخوره امروز با قاشق بهش دادم😭😭😭😭۴ماهشه شیر خودمم کمه ولی از خودم میخوره دیگه گفتم خودمو تقویت کنم گوربابای اضافه وزن ابگوشت میخورم چایی و شیرینی میخورم تا شیرم بیاد

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم نمیخوره امروز با قاشق بهش دادم😭😭😭😭۴ماهشه شیر خودمم کمه ولی از خودم میخوره دیگه گفتم خودم ...

برنج بخور 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من بهش بیومیل میدم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
پسر منم نمیخوره امروز با قاشق بهش دادم😭😭😭😭۴ماهشه شیر خودمم کمه ولی از خودم میخوره دیگه گفتم خودم ...

من بخاطر رفلاکسش هیچی نمیتونم بخورم,ضمنا خودمم خیلی بدغذام,موندم چیکار کنم بخدا

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏
برنج برا شیر خوبه ؟آخه مامان من هی میگه از برنج شیر در نمیاد که

نه خیلی خوبه 

برنج بخور 

میخورم فایده نداره

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم