2777
2789

امروز رفتم تو هفته هفده ، ولی ازصبح درد پریودی دارم ،کسی اینطوری نبوده؟ خیلی میترسم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز بکش اگه با استراحت خوب نشد شیاف باید بزنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خیلی خطرناکه اگه میتونی فورا برو بیمارستان یه چکاب بشو دهانه رحمت باز نشه 

واقعا خطرناکه؟ من از وقتی فهمیدم باردارم تا الان که 11 هفتم درد پریودی دارم دکتر گفت طبیعیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

خیلی خطرناکه اگه میتونی فورا برو بیمارستان یه چکاب بشو دهانه رحمت باز نشه 

طول سرویکس هفته 12 55 بود ،ممکنه باز بشه یعنی؟

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
طول سرویکس هفته 12 55 بود ،ممکنه باز بشه یعنی؟

ببین عزیز بدن همه آدم ها مثل هم نیست

امکانش هست طول سرویکس کوتاه شده باشه امکانش هم هست نشده باشه ودرد هات برای عفونت باشه، خوب عفونت هم زایمان زودرس میاره باید درمان بشه

من خودم طول سرویکس از هفته 20 شروع می‌شد به کم شدن، ولی با دارو دکتر برام نگهش داشت

برا همین میگم فورا برو دکتر اگه عفونت باشه درمان بشی واگر هم مشکل دهانه رهم باشه آمپول پر لوان وشیاف سیکلوژست بهت میده که مشکلی برات پیش نیاد