2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید خیلی استرس دارم

159 بازدید | 20 پست

سلام من شنبه باید برم برای زایمان سزارینم خیلی میترسم البته زایمان دوممه یه بچه یک و نیم ساله هم دارم...با استرسم چکار کنم😔😔

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

ب سلامتی ایشالا فارق بشی عزیزم.برا مریضا دعا کن برا خانواده منم دعاکن

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکم باش نترس خدا همیشه همراته انشاءالله به حق خانم حضرت رقیه سالم و سلامت خودت بچه ات کنار برین 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
ب سلامتی ایشالا فارق بشی عزیزم.برا مریضا دعا کن برا خانواده منم دعاکن

انشالله خدا به همه سلامتی بده هرکیم به هرچی میخواد برسه. مرسی

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
استرس چیو داری عزیزم.زایمان یا کرونا؟به خدا توکل کن.

دیگه قید کرونا رو زدم😁😅از زایمان میترسم سر زایمان اولم وسطاش دردو حس میکردم...سوند که وصل کردن اذیت شدم درد داشت. از طرفی ام نگران این یکی بچم....

محکم باش نترس خدا همیشه همراته انشاءالله به حق خانم حضرت رقیه سالم و سلامت خودت بچه ات کنار برین&nbs ...

مرسی گلم انشالله هرحاجتی داری خدا بهت بده

راحت راحت فارغ میشی نی نی به بغل برمیگردی خونه 😁😁 سختش نکن تو یه بار اینا رو تجربه کردی🌷😘 خیره ...

نه...از سوند میترسم. نگران این یکی بچم...خیلی اشوبه دلم...

فقط به نی نیت فکر کن... گلاب بو کن ارامبخشه

اصلا اینبار نتونستم به بچم فکر کنم اونقدر که درگیر اون یکی بودم تازه ۳ کیلونیم لاغر شدم

اصلا اینبار نتونستم به بچم فکر کنم اونقدر که درگیر اون یکی بودم تازه ۳ کیلونیم لاغر شدم

امان از استرس... من تازه فهمیدم باردارم. میخوام برم دکتر... نمیدونم سونو میکنه یا نه... میخوام اگه سونو داره اب زیاد بخورم و برم

شما متاهلی یه زایمان هم داشتی سوند گذاشتن برات راحتتره  کی قراره مواظب بچه یک سالو نیمه تون با ...

مادرمو مادرشوهرم...عمم تو بیمارستان میمونه پیشم با شوهرم

امان از استرس... من تازه فهمیدم باردارم. میخوام برم دکتر... نمیدونم سونو میکنه یا نه... میخوام اگه س ...

نه نیازی نیس نیمه پر باشه مثانه کافیه