2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدته دارم روغن نارگیل و تخم مرغ میزنم البته هنوز نتیجه نگرفتم

وای نزن روغن نارگیل،چندروز پیش خوندم که برخلاف تصور روغن نارگیل موهارو شکننده تر میکنه،موهایی که خشک هستن نیاز به چربی ندارن باید آبرسانی بشن،ماسکی بزنید که حتما حتما آبرسان باشه نه چرب

وای نزن روغن نارگیل،چندروز پیش خوندم که برخلاف تصور روغن نارگیل موهارو شکننده تر میکنه،موهایی که خشک ...

توروخداراست  میگی منم امروز روغن نارگیل گرفتم میخوام بزنم ببینم نتیجه میگیرم

آبرسان چی بگیرم؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
بیا بخلم پس مث منی😭😭😭

کرونااااا😢

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
توروخداراست  میگی منم امروز روغن نارگیل گرفتم میخوام بزنم ببینم نتیجه میگیرم آبرسان چی بگیرم؟؟

آره بخدا ،من خودم روغن زیتون میزدم دیگه گذاشتم کنار،میخوام زدن ماسک رو شروع کنم ولی هنوز بیرون نرفتم که بخرم،حتما از داروخونه بخر بگو مایک مویی که فقط آبرسان باشه