الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم از جهت اینکه نه خودم نهچن نفر از همکارام که رفتیم پیشش کارمون حل نشد فقط پول میگیره و فوق العاده دختراش که نقش منشی دارن خیلی بی ادبن دقیقن مثل یه برده رفتار میکردن یه جا رو دیروز بهم معرفی کردن اگه مشکلم حل شد چشم شمارشو میدم بزار ببینم حل میشه که مدیونت نشم عزیزم
کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
جای دیگه سراغ نداری عزیزم؟ تا حالا از هیچ کس جواب نگرفتید؟
سلام عزیزم تو مشهد اصلا جای خوب پیدا نکردم این جا هم هررررر کی گفت بیا این شماره تهش کلاهبردار دراومد یکی داره کارمو انجام میده اگه خوب بود نتیجه گرفتم بهت میگم
کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام