2777
2789
عنوان

دعانویس خوب مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 57823 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی دو جارو گفتن  یکیشو که خیلی خوب تعریف کردن هنوز نرفتم دوستم داره میره ببینم اگه جواب&nb ...

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین منم خیلی احتیاج دارم میشه اگر جایی تو مشهد میشناسین بگین بمن ممنون میشم

از چه لحاظ خوب نبود؟ جایدیگه میشناسی؟

سلام عزیزم از جهت اینکه نه خودم نهچن نفر از همکارام که رفتیم پیشش کارمون حل نشد فقط پول میگیره و فوق العاده دختراش که نقش منشی دارن خیلی بی ادبن دقیقن مثل یه برده رفتار میکردن یه جا رو دیروز بهم معرفی کردن اگه مشکلم حل شد چشم شمارشو میدم بزار ببینم حل میشه که مدیونت نشم عزیزم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
سلام عزیزم از جهت اینکه نه خودم نهچن نفر از همکارام که رفتیم پیشش کارمون حل نشد فقط پول میگیره و فوق ...

پیدا کردید عزیزم؟میشه به منم معرفی کنید اگه کسی رو پیدا کرددی درخواست دادم

جای دیگه سراغ نداری عزیزم؟ تا حالا از هیچ کس جواب نگرفتید؟

سلام عزیزم تو مشهد اصلا جای خوب پیدا نکردم این جا هم هررررر کی گفت بیا این شماره تهش کلاهبردار دراومد یکی داره کارمو انجام میده اگه خوب بود نتیجه گرفتم بهت میگم‌

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
سلام عزیزم تو مشهد اصلا جای خوب پیدا نکردم این جا هم هررررر کی گفت بیا این شماره تهش کلاهبردار دراوم ...

فقطط حضوری برید اصلا به شماره ای ها و تبلیغی ها اعتماد نکنید 

میشه بهم ادرس دوتاش بدی لطفاً درخواست دادم بهت قبول کن برام بفرست خواهشاً

سلام شما شماره و ادرسی پیدا کردین مشهد که واقعی باشه و جواب داده باشه؟! میشه لطفا به منم بدین؟!😥