2777
2789
عنوان

سنجش دیگه اعصاب منو داغون کرده!!!

1852 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شنبه دخترم رو برای سنجش بردم ارجا دادن بخش تخصصی

دختر من خیلی باهوشه 

یعنی این شش سالی که بزرگش کردم دیدم که چقدر باهوشه

خیلی خوب شعر میگه داستان میسازه زبان انگلیسی صحبت می کنه توی شمردن هم مشکلی نداره نقاشی های جالبی می کشه 

از اعضای بدن گرفته تااا سیارات منظومه شمسی به ترتیب فاصله از خورشید حتی بلده

کلا علاقه به نجوم داره که به جز شهر و کشور سیاره و منظومه و کهکشانشم می شناسه

شماره تلفن منو پدرش رو حفظه

آدرس رو همینطور

تاریخ تولد همه رو حفظه

جمع و تفریق می کنه حتی

از نظر آموزش مفاهیم اینا ام براش کم نگذاشتم کلی گاج و این جور کتاب ها 

کلی بازی و کاربرگ باهاش کار می کنم

کلی نقاشی

داستان کاردستی

مفاهیم و آزمایش های علمی

همه چی

بردمش سنجش خانومه میگه خانوم بچتون مشکل داره باید بره بخش تخصصی

توی تشابه ها مشکل داره

ده تا نمونه سوال ازش پرسیدم همه رو درست حل کرد!

اصلا هم خجالتی و ترسو نیست

خیلی ام واضح و کامل صحبت می کنه

واقعا نمی دونم تو اون اتاق چه اتفاقی افتاد

برای مربی پیش دبستانش گفتم تعجب کرده بود! می گفت این بچه فوق العادست چطور اینو گفته؟!

حالا نمی دونم باید چکار کنم!؟

خودم اونجا شوک شده بودم 

زنه می گه خانوم معلومه برای یه مادر سخته به بچش بگن مشکل ذهنی داره از قیافه بچه شما معلومه دارم می بینمش

انقدر بد اخلاق بودن!!!

معلمش گفت به خاطر این حرفش می تونی ازشون به آموزش پرورش شکایت کنی

خلاصه جنگ اعصابی دارم

کسی راهی روشی سراغ داره جلوی پای من بذاره؟

یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

هوش ادم چه ربطی به چهره ش داره!!!!!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر من نوشته درمانگاه گفتم خوب  اینجا معاینه کرده پس اینا برای چیه 

گفت نه باید برید این ادرسی که میدیم 

هر سال پزشک می اومده امسال به خاطر کرونا نیومده !!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

حالا واقعا مشکل داشته خونه؟

اخه بچه ای که اینها رو بدونه برام عجیبه 

نتیجه رو حتما بیا بگو 

ارجاع دادن  بخش خصوصی یا دولتی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شاید مشکل از خانومه باشه😒😒😒 ببرش پیش یکی دیگه 

نمی دونم بشه یانه پرسیدم دوستان یه راهکاری بدن چون از بچم مطمئنم

یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

اگه مشکلی داشت تو پیش دبستانی کاملا خودش و نشون میداد نگران نباشید 

حالا واقعا مشکل داشته خونه؟ اخه بچه ای که اینها رو بدونه برام عجیبه  نتیجه رو حتما بیا بگو&nb ...

تخصصی

یعنی یک ماه دیگه ببرمش پیش متخصص

که روانشناس هستن

ولی تا یه ماه دیگه من می میرم و زنده میشم