2777
2789
عنوان

کسی هست مشاوره کنکور از علیرضا افشار بخواد بگیره امسال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6612 بازدید | 26 پست
کلا مشاورو برای چی میخوای چون مشاور یه چیز خیلی فرعیه برای پیگیری مشاور میخوای یا برای برنامه ریزیو ...

چرا مشاور صادقانه نمیگه و راه درست رو نمیگه؟؟

اره عزیزم درخواستتو قبول کردم.

من نظام جدید میخوام بدم ۱۴۰۰ رو.

۲۸ سالمه. کارشناسی ارشد دارم

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه یک سال 5 و 700 حضوری من گرفتم

خوب بود مشاوره حضوری؟ تاثیرگذار و نتیجه بخش هم بود؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
خوب بود مشاوره حضوری؟ تاثیرگذار و نتیجه بخش هم بود؟؟

کنکوری 1400م

هر هفته میرم الان هفته پنجمم

بله راضیم تا الان  مشاورم خیلی خوبه

ولی خب الان دو و نیم هفتشو زیاد خودم جالب انجام ندادم

از فردا میخوام دیگه برگردم به روال اول

کنکوری 1400م هر هفته میرم الان هفته پنجمم بله راضیم تا الان  مشاورم خیلی خوبه ولی خب الان دو ...

کیه مشاورت؟

میشه نگم؟ چون زندگیمو گفتم میترسم شناسایی شم     ولی مشاور من یزد نیست (چون تو گفتی یزده ...

باشع عزیزم. فقط افشار که نیست؟؟