2777
2789

می‌خوام به سری از تجربه هامو بگم که شما دچار اشتباهاتی که من کردم نشید... البته حرفام بیشتر به درد انسانی ها میخوره ولی واسه بقیه هم خالی از لطف نیس

اگه کنکوری دارید اسکرین شات بگیرید و براش بفرستید و اگه کنکوری هستید بازم اسکرین شات بگیرید و نگهش دارید:

اگه قصدتون واسه کنکور جدیه، از تابستون شروع کنید دوسال رو دور کنید، برای کتاب کار اگه پول دارید و هر چی می‌خواین براتون میخرن که هیچی ولی از اونجایی که کتاب گرون شده اگه خواستید واسه بعضی درسا کتاب نخرید کتابکار تاریخ و جغرافی در اولویت نیست، ولی حتما واسه عربی و دینی و جامعه و فلسفه منطق کتاب تست بخرید( اگه عربیتون ضعیف نیست خیلی سبز خوبه)

واسه اقتصاد چیزی که خیییلییی مهمه مسئله حل کردنه، مثل من نباشید که بعد یه سال درس خوندن میبینم تاحالا فقط حفظ میکردم و مسئله نمیتونم حل کنم...

واسه ادبیات کتاب هارو موضوعی بخرید، ینی کتاب تست ادبیات فارسی نخرید ، کتاب تست قرابت معنایی جدا. کتاب تست ارایه جدا، دستور جدا.. معنی و املا جدا ( البته مجبور نیستید همه شو بخرید ببینید کدوما رو بیشتر نیاز دارید)

اگه میخواید خیلی جدی از تابستون بخونید کتابای هامون سبطی خوبن

یک آزمون شرکت کنید و قشنگ با برنامه برید جلو

عادت کنید که صبحا زود بیدار بشید... و نکته خیلی مهم که باید اول میگفتم اینه که بی هدف نباشید  دیگه بزرگ شدید (اندازه شتر شدید هنوز نمی‌دونید واسه چی دارید زندگی میکنید و از زندگیتون چی میخواید؟؟؟😁😅) هدف داشته باشید واسه زندگیتون واگه درس خوندن به هدفتون کمکی می‌کنه درس بخونید وگرنه که همه چیز درس و کنکور نیس ....

موقع امتحانات نهایی مثل من درس رو شل نندازید که زحماتتون هدر میره جون وقت برای جبران کمه... موقع امتحانا از یه مشاور کمک بگیرید درس بخونید و حتماااا تست بزنید ، از حال و هوای کنکوری خوندن بیرون نیاید توی اون یه ماه امتحان نهایی و به خودتون استراحت زیادی ندید...

در آخر هم اینو بگم که بچه ها منم می‌دونم که با کنکور داره بهمون ظلم میشه... هممون میدونیم که داریم بازی میخوریم ولی چاره ای به جز بازی خوردن نداریم...هممون از مافیای کنکور و اینایی که از سختی کشیدن جوونا نون درمیارن متنفریم ولی مجبوریم بهشون رو بندازیم و ازشون استفاده کیم...

امیدتون به خدا باشه .... انشاءالله که به اونچه لایقشید و به صلاحتونه برسید...

در ضمن حالا که اینهمه کمکتون کردم برام از تهههه دل دعا کنید که کنکورم اوکی بشه و هرچی صلاح تره خدا بهم بده😊😍🙏

منم امسال کنکور میدم ولی کرونا گرفتم نمیتونم مرور کنم یادم رفته درسا

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کنکور حالت بهتر میشه انشاءالله.... مرور میکنی... ول نکنیا حیفه

بنطرت کتابارو سطحی بخونم رد بشم یادم میمونه یا باید نکته ای بخونم تواین مدت کم

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
تست بزن... درسای مهم مثل عربی رو بخون... 

اقتصاد و جامفه شناسی مشکل دارم بااینکه خوب خوندم ولی یادم تمونده 

اونو منم مشکل دارم😑 سخته درسای مهم تر رو بخون... 

ممنون گلم برام دعا کن