2777
2789
عنوان

چی بپزم

112 بازدید | 12 پست

فردا برای اولین بار میخوام با خانواده همسرم برم شمال،البته اینم بگم که ویلای خودمون میریم و از بابت کروا مشکلی پیش نمیاد.مادر شوهرم کمردرد داشت، گفتم من غذا حاضر میکنم، به نظرتون چی درست کنم اونجا که رسیدیم؟؟؟ تعدادمون هم ۱۰ نفره،دسر هم میخوام درست کنم پیشنهاد بدین.مد نظر خودم ماهی ملینیت شده بود(تیلاپیا و شوریده)،چون دوست دارن و سریع هم حاضر میشه.بازم پیشنهاد بدین.و اینکه شما ماهیتون رو با چه ادویه ای درست میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیلاپیا که سمه نخورید عزیزم، شوریده از کجا میاری؟ مرینیت کنی؟ به نظرم چون از راه میرسید یه چیز دیگر درست کن فرصت برای ماهی هست بعدم سعی کن هر جایی ماهی خودش رو بخری حیف ماهی سفید نیست بذاری تیلاپیا بپزی؟ 

من پیازورنده میکنم توابلیمویکم زعفرون میزنم دوقاشق پرزردچوبه میزنم ونمک وفلفل.. زرچوبش زیادمیزنم.. ماهی رومیخابونم توش چندساعت خیلی خوب میشه

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

تیلاپیا که سمه نخورید عزیزم، شوریده از کجا میاری؟ مرینیت کنی؟ به نظرم چون از راه میرسید یه چیز دیگر ...

ماهی سفید استفاده نکردم تا حالا، طعمش خوبه؟ خب چی درست کنم بار اوله که میخوام جایی به غیر از خونه خودم غذا درست کنم،لطفا راهنماییم کنید

من پیازورنده میکنم توابلیمویکم زعفرون میزنم دوقاشق پرزردچوبه میزنم ونمک وفلفل.. زرچوبش زیادمیزنم.. م ...

اهان یعنی از امروز مثلا بذارمش توی مواد؟ دارچین و فلفل سیاه و فلفل سفید و پودر سیر و پدر پیاز و جوز هندی بریزم؟

اهان یعنی از امروز مثلا بذارمش توی مواد؟ دارچین و فلفل سیاه و فلفل سفید و پودر سیر و پدر پیاز و جوز ...

اره بزن فقط دارچین نزن دارچین ماهی روخوشمزه نمیکنه.. امازردچوبه حتمازیادبزن عالی میشه

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

ماهی سفید استفاده نکردم تا حالا، طعمش خوبه؟ خب چی درست کنم بار اوله که میخوام جایی به غیر از خونه خو ...

من بودم یه بسته فیله مرغ از فروشگاه میخریدم هر کدوم رو سه تا چهار قسمت میکردم یه ساعت میذاشتم توی آبلیمو و زعفران و پیاز و نمک و فلفل بمونه بعد میزدم به سیخ چوبی و سرخ میکردم فوق سریع و فوق خوشمزه میشه برنج هم میریختم تو پلوپز حاضر بشه گوجه هم کنارش بذاری عالی میشه یا حلقه حلقه سرخ کن یا یه دقیقه رو گاز کباب کن و بذار تو قابلمه در بسته که با گرما و بخار خودشان هم مغز پخت تر بشن

من بودم یه بسته فیله مرغ از فروشگاه میخریدم هر کدوم رو سه تا چهار قسمت میکردم یه ساعت میذاشتم توی آب ...

فقط عزیزم فیله رو زیاد بپزی خشک میشه بعد یه رب بیست دقیقه تست کن مغز پخت بود بردار یعنی زمان پختش کلا بیست دقیقس در حین سرخ شدن هم اون آب آبلیمو و زعفران که توش مرینیت کردی رو بده روشون تا طلایی بشن