2777
2789

شنیدم دستگاه موخوره گیر خوب نیست

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه موخوره که داغکن میکنه تابیشتر نشده کوتاه کن بعد کوتاهی روغن بادوم شیرین بخر بعد حموم ها که مو ...

روغن بادوم شیرین سنگین نیست؟؟ چرب نمیکنه موهارو؟؟ 

من کف سرم چربه اما بدنه موهام خیلی خشکه و میخواد موخوره بشه. 

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
اره دستگاه خودمم شنیدم خوب نیست.راستش خیلی زحمت کشیدم موهام بلند شده حیفم میاد واقعا کوتاه کنم.

کم کوتاه کن

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
برو ارایشگاه موهاتو بزن بعد بیا بیست دیقه سرکه سیب بزن برو بشورش کلا میره

سرکه سیب زیادیش مو رو سفید میکنه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

وایی حتما کوتاه کن من کوتاه نکردم تا بالا رسیده موهام وز دارش ده 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
روغن بادوم شیرین سنگین نیست؟؟ چرب نمیکنه موهارو؟؟  من کف سرم چربه اما بدنه موهام خیلی خشکه و م ...

نمیدونم برای موی چرب .. من کراتین کردم جنس موهامم خشکه هم دکتر یار قلی گفت هم مهدوی نیا و هم ارایشگرم خودشون بهم گفتن بزن بعرش زیاد نباید بزنی که به من گفتن خیلی خیلی خیلی کم نه اونجوری که بریزی کف دست و بعد بزنی فقط هم پایین ساقه مو 

اره دستگاه خودمم شنیدم خوب نیست.راستش خیلی زحمت کشیدم موهام بلند شده حیفم میاد واقعا کوتاه کنم.

ببین ی دسته از موهاتو بگیر پیچشون بده موهای موخوره دار میزنن بیرون اینجوری اونا رو کوتاه میکنی موهاتم کوتاه نمیشه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
ممنون اره اینجوری خوبه .

قربونت 🌸💕 ولی یکم از ته موهاتو کوتاه کن

نمیدونم برای موی چرب .. من کراتین کردم جنس موهامم خشکه هم دکتر یار قلی گفت هم مهدوی نیا و هم ارایشگر ...

ممنون عزیزم