سلام دوستان دو پزشک برای زایمان طبیعی چطور هستند ؟ کسی تجربه داره؟ من پزشک خودم داره از ایران می ره باید پزشکم رو عوض کنم. خیلی سردرگم شدم اگه کسی هست کمک کنه ممنون می شم.
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بیمارستان خاتم هست. شما می دونی چجوره؟ برای نوع زایمان رو چی تاکید داره؟, رسیدگیشون چطوره؟
نه والا دوستم معرفی کرده بود انگار دکتر خوبیه ولی من نمیتونم برم خصوصی 😟
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خوب چی کار کنیم. تو این وضعیت کرونا دولتی هم نمی شه رفت
اون که اره ولی خب کرونا هم نباشه پولش که لازمه 😟😟
عزیزم من خودم پیش دکتر مشفقی نبودم الان سرچ می کنم تو نی نی سایت خیلیا نوشتن دکتر مشفقی پولکی هست. حالا نمی دونم راسته یا دروغ. شما بچه اولتون رو پیش کی زایمان کردین؟ این جا تو تهران واقعا پیدا کردن دکتر خوب مصیبت شده.
عزیزم من خودم پیش دکتر مشفقی نبودم الان سرچ می کنم تو نی نی سایت خیلیا نوشتن دکتر مشفقی پولکی هست. ح ...
من دختر اولم سزارین بودم دکتر من حجازیان بود تو گیشا الان رفته جردن اما برای زایمان مجبور شدم پیش یکی دیگه برم مرگمو دیدم به قدری سزارین بدی داشتم
عزیزم من هفته سی و دو هستم می شه پرس و جو کنی ببینی برا طبیعی کجا برم بهتره؟
طبیعی والا نمیدونم