2777
2789

من بچه دومم رو ناخواسته باردارشدم الان حالم خيلي بده ميگه اينده بچه هام تو اين مملكت چي ميشه باورتون نميشه الان ي ماهه دارم فكر ميكنم دارم ديونه ميشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمون هم مستاجر هستيم ..تو رو خدا دعا كنيد لااقل بتونيم ي خونه بخريم 😭😭 ايشالله همه مستاجرا صابخ ...

الهی امین ماهم مستاجریم تو تهران لعنتی اینقدرم گرونه برام دعا کن 

خدا هست

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

😍😍😍😍😍مبارررررررکه ان شاءالله خونه میخرین من که به چشششم دیدم بچه های ناخواسته برکت میارن تو‌زندگی🌹🌸💜🌼🌹🌸🌼💜

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

خاله ی منم وضع مالیش بد بود بچه ی دوم رو ناخواسته باردار شد خیلی ناامید بود و خودخوری میکرد تا اینکه بدنیا اومد الان از برکت قدمش خونه خریدن شوهرش ارتقا شغلی گرفت حقوقش رفت بالا 

کلی برکت وارد زندگیش شد 

تا خدا هست ناامیدی چرا عزیزم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕