2777
2789

دوستان من آنومالی انجام دادم.اونجا گفتن تیغه بینی کوتاه آمینو سنتز شدم.خداروشکر جوابش خوب بود.میترسم ظاهر بچه مشکل داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس بابا اینها برای خودشون بازار باز کردن

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من تمام آزمایشات رو انجام دادم.حتی اکو قلب جنین.این استرس لعنتی ول نمیکنه

توکلت به خدا باشه این آزمایشات فقط ۲۰ درصد رو میتونه نشون بده ۸۰ درصد بعد از تولد هست.‌پس فقط توکل کن به خدا و به ائمه متوسل شو. ان شاءالله خودشون بچه ات رو بیمه کنن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
توکلت به خدا باشه این آزمایشات فقط ۲۰ درصد رو میتونه نشون بده ۸۰ درصد بعد از تولد هست.‌پس فقط توکل ک ...

آمینو سنتز خیلی دقیقه حتی از سل فری هم دقیق تر.من تمام غربالگری هام ریسک پایین بود بخاطر تیغه بینی رفتم.دکترم گفت این آزمایش خطا نداره.ما همیشه توکلمون به خدا هست⚘

آمینو سنتز خیلی دقیقه حتی از سل فری هم دقیق تر.من تمام غربالگری هام ریسک پایین بود بخاطر تیغه بینی ر ...

پس مطمئن باش. توکل کن به خدا استرس برات خوب نیست

دقیقا  ۵۰۰ تومن دیروز سر ایرادای بیخود دکترم رفت پولش جهنم استرسش

آره واقعا استرس آدم رو دیوانه میکنه