الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
من تمام آزمایشات رو انجام دادم.حتی اکو قلب جنین.این استرس لعنتی ول نمیکنه
توکلت به خدا باشه این آزمایشات فقط ۲۰ درصد رو میتونه نشون بده ۸۰ درصد بعد از تولد هست.پس فقط توکل کن به خدا و به ائمه متوسل شو. ان شاءالله خودشون بچه ات رو بیمه کنن.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
توکلت به خدا باشه این آزمایشات فقط ۲۰ درصد رو میتونه نشون بده ۸۰ درصد بعد از تولد هست.پس فقط توکل ک ...
آمینو سنتز خیلی دقیقه حتی از سل فری هم دقیق تر.من تمام غربالگری هام ریسک پایین بود بخاطر تیغه بینی رفتم.دکترم گفت این آزمایش خطا نداره.ما همیشه توکلمون به خدا هست⚘
آمینو سنتز خیلی دقیقه حتی از سل فری هم دقیق تر.من تمام غربالگری هام ریسک پایین بود بخاطر تیغه بینی ر ...
پس مطمئن باش. توکل کن به خدا استرس برات خوب نیست